AKTUELNO

Pevačica Tea Tairović je tokom proteklog vikenda u beogradskoj Areni održala dva spektakularna koncerta i oduševila publiku zbog atmosfere koju je napravila.

Teina majka bila je uz ćerku sve vreme, a Tea je jednom prilikom pokazala i svog oca čuvenog umetnika Zorana Tairovića. Oni su tada uživali u tamburašima i provodu, a fotografije iz izlaska je podelila na svom Instagram profilu, kada je većina fanova imala priliku da ih prvi put vidi zajedno.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić, E-Stock/Časlav Vukojičić

"Tata i ćera", napisala je tada, a komentari su se samo nizali i svi kažu da je ista otac. Njen otac je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, i doktor je nauka.

Jednom prilikom su mediji posetili kraj u kojem je Zoran imao atelje, a komšije su ispričale da je svojevremeno navodno bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić.

- Ne, nemojte da insistirate. Ja sa Vesnom nisam u vezi već deset godina. Nemam šta da pričam o tome - kratko je poručio Zoran Tairović kada je jednom prilikom komentarisao njihov odnos.

Mama Božica: Tata joj je umetnik, od mene je usvojila sklonost ka medijima

- Verovali ili ne, ja sam oduvek znala da će se ona baviti javnom scenom. Tea je dete koje je prvo proplesalo, pa prohodalo. Znala sam da će biti u nekim umetničkim vodama, imala je od koga i da nasledi. Tata joj je umetnik, od mene je možda usvojila sklonost ka medijima. Nisam baš mislila da će biti pevačica, možda pre da će se baviti glumom - otkrila je Teina mama jednom prilikom, prenosi "Hello".

Autor: Nikola Žugić