AKTUELNO

Dao svoj sud!

Marko Đedović večeras gostuje u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. On je govorio o svim gorućim temama u "Eliti", a prokomentarisao je i drugo stanje Miljane Kulić, kao i odluku da rodi dete Lazara Čolića Zole, ako sve ostane u najboljem redu.

- Kad god se pomene Zola ona krene da plače. Čim je sređena, ona nije loše. Ko zna šta će sutra da priča. Ja volim kad je Miljana samostalna. Ona će do "Pretresa" da promeni priču. U tome i jeste čar Miljane Kulić jer nikad ne znaš šta će da kaže. Miljana ima perfektne momente, kad bi ti sve dala, a ima i zle momente. Tu se ogleda njena nestabilnost. Ova priča sa Zolom, ne mora da se desi, ali će zauvek da pati što nije dobila dete sa Zolom. Ona će i sledeće godine u ovo doba da bude trudna sa Zolom. Ovo je sve maltretiranje nje. Čuli smo Marijin stav, a Miljana sad da vidi Zolu promenila bi celu priču. On je njoj trebao odmah da se javi, tu se slažem sa njom - govorio je Đedović, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

- Marija je znala da su letos Miljana i Zola zajedno i da je neki kum Bane odvezao Miljanu od Ivana. Ona je znala da je ona sa Zolom sve vreme. Najgore je što treba ja da se sažalim na Miljanu posle svega, a njeni najbliži nemaju saosećanost - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. Nikolić