AKTUELNO

U novoj epizodi "Rijaliti rešetanja", Joca novinar je posetio Malu Planu gde živi aktuelna učesnica "Elite 8", Ana Nikolić, nekada Mika Vasić, sa majkom Radom i ocem Radetom.

Kako je Joca novinar stigao u Malu Planu kod Rade Vasić, on je iskoristio priliku, te je zajedno sa Radom obišao njihovu porodičnu kuću, te se može videti da se o svakom detalju, što u dvorištu, što u dnevnom boravku, brinulo.

Kada se popeo na sprat, Rada je otkrila da je to deo u kom borave Ana Nikolić i Stefan Korda, ljubavni par koji je trenutno u "Eliti 8", kao i njena druga ćerka Ivana Nikolić. Naime, kada je kročila u Aninu sobu, Rada je otkrila zbog čega je na korak da zaplače.

Foto: TV Pink Printscreen

- Navikla sam da ih tu zateknem. I Stefana sam zgotivila, kao sin mi je, mnogo mi je pomogao, pomogao mi je kad sam bila bolesna. Vodio me po doktorima, on mi je kao član porodice...U Anu se zaljubio kao slep, oni kod kuće se deru jedno na drugo i odmah je ljubi i zagrli, pa je poljubi i onda ja kažem: "Vodi računa, nemojte preda mnom" - rekla je Rada sa suzama u očima.

Kako izgleda njihov dom, pogledajte u galeriji u nastavku:

Pogledajte o čemu je još Rada pričala u video-prilogu na početku ovog teksta.

Autor: Nikola Žugić