AKTUELNO

Ulazi nikad spremniji!

U toku je emisija 'Elita - Vandredno ubacivanje'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Večeras će se u Belu kuću useliti Luka Vujović koji je progovorio o svom zanimljivom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravo Luka, predstavi nam se ukratko -rekla je Ana.

- 2009.godine sam učestvovao u nekom rijalitiju u inostranstvu, posle toga sam vodio neku emisiju i posle toga sam upoznaom svoju bivšu suprugu. Ona je rodom iz Hrvatske, dugo smo mi zajedno. Ja sam baš i bio popularan tada, kad otvoriš stranicu dobiješ mnogo pratioca, možda bi veza i opstala da sve nije otišlo tako predaleko. Ima mnogo predrasuda između nas jer sam ja iz Srbije, ona iz Hrvatske i zbog toga smo rešili da odemo u Nemačku -rekao je Luka.

Nakon toga si otišao u Cirih i šta se tamo dešavalo?

- Ja sam preuzeo firmu od svog oca jer moj vbrat nije hteo da uzme i evo ja sam se pre par dana vratio iz Ciriha. Ja do sad nisam pratio rijalitija, ne odvajam vreme da gledam televiziju -rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si možda bacio oko na nekog ako si video? -pitala je Ana.

- Nisam se informisao jer sam bio preko i nisam pratio ali su mi moji govorili da obratim pažnju na neku Anđelu. Smatram za sebe da sam jako duhovit, nebitno da li u partnerstvu i vezi ali svakako sam uvek lojalan -rekao je Luka.

Majka ti je poznata javnosti? -pitao je Luka.

Ona je svakako neko ko je doprineo estradi, ja ulazim kao Luka Vujović i ostavljam njen život u privatnosti

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja