AKTUELNO

Kako je septembar obojen ružičastom bojom, a ove godine pogotovo s obzirom na to da TV Pink slavi 30 godina postojanja, na sinoćnjoj proslavi portala Pink.rs pojavile su se brojne poznate ličnosti, među kojima se našla i pevačica Goga Sekulić.

Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajku, te tako danima unazad nosi kragnu oko vrata, a sada je pristižući na žurku portala Pink.rs progovorila o detaljima iste, kao i kako se danas oseća.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Nisam se spremila, samo sam se našminkala. Ja sam zgodna i nezgodna, kako god da okrenete. Znate šta ne volim, da mi kamera uđe u zenicu, malo raširite, bar do struka. Ostali su novinari bez teksta kad sam ja u pitanju. Imamo stvarno koleginice koje se bave šoubiznisom, karijera im je na prvom mestu. A ja se 10% bavim karijerom i dobro mi ide. Zamislite da se bavim više, pojela bih ih - rekla je Goga, pa progovorila o bivšem suprugu:

- On je stvarno divan, ostali smo u dobrim odnosima zbog sina. Stvarno je super, da se ne ponavljam, u svakom smislu. Ali setite se pre korone, on Cirih, ja Beograd... Možda je ta daljina doprinela tome - rekla je Goga, pa progovorila o nezgodi:

- Ja sam tip koji ne miruje, sad sam se posle dužeg vremena uplašila. Automobil je naleteo na mene. Ja se okrenula kao da sam od čelika, krenula da guram auto. On je dao gas, zakočio je tek kad je video patrolu. Zahvalna sam Bogu što sam ostala živa. Tata se šali: "Goga je dobro, šta je sa autom". Dobro je i auto i vozač. Kad sam se pojavila zamotana, prišao je i počeo da dira to oko vrata. Meni ovo smeta (kragna), ali s vremena skidam i stavljam. Da nisam ovako pozitivna, verovatno bih bila u bolnici. Lekari će se verovatno naljutiti. Moram da idem na kontrole prvih mesec dana, a onda ćemo videti kad krene rehabilitacija. Snagu mi daje moje dete - istakla je Sekulićeva.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Goga je priznala da trenutno ima nalet udvarača.

- Nikad više cveća, šampanjaca i meda nisam dobila nego sad. Ako neki ne znaju adresu, šalju okolo po restoranima gde ja sedim. Hvala im mnogo, ali moraću da razmotrim sve ponude. Sve su mlađi, samo mlađi, kakvi stariji, šta ću sa njim da radim - rekla je Goga.

O čemu je još Goga govorila, saznajte u videu u nastavku:

Autor: Nikola Žugić