AKTUELNO

Razmrdao je sve!

Relja Ćetković iz Podgorice u poslednjoj epizodi petog kruga "Pinkovih zvezdica" prvo se predstavio pesmom "Kaja" Plavog orkestra, što je oduševilo Sergeja Ćetkovića, koji je inače njegov stric, i Leontinu, koji su već na prve taktove podigli svoje stolice. Do kraja pesme Jelena Tomašević i Milan Stanković pridružili su se njima, dok je Goca Tržan ostala dole.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma koju je Relja izabrao bila je "Još i danas zamiriše trešnja" Tošeta Proeskog, a njegova interpretacija naterala je Gocu da podigne svoju stolicu. Tako ćemo Relju zasigurno gledati u šestom krugu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Sad sam mu ja progledala kroz prste za pet, a nije pet. Nemaš dobru impostaciju punog glasa. Moraš da naučiš kako da kada ti je niska inotnacija vazduhom poguraš, jer silom guraš iz grla. Moraš samo malo da staneš, koncentrišeš se, strofe su bile divne, imale su priču, a refren kao da drugi dečko peva rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

On ima tu neku liriku u glasu i lako je tanano i lepo iznijansirano. Moguće da je izbor pesama ili intonacija bio tvoj problem - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Za srčanost i nijansiranje imaš peticu koja je čvrsta, sve ove zamerke su na račun nekih tvojih tehničkih nedostataka. Zaista bi trebalo sa nekim da poradiš da ne pevaš "unjkavo" taj refren - poručila mu je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Možda previše boksa ima u tvom pevanju, previše se uzdržavaš, a malo i mutacija. Pevaj od početka do kraja, nemaš protivnika, imaš samo sebe, pesmu i glas i to je to - rekao mu je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'