AKTUELNO

Savršen početak večerašnje emisije!

Prva takmičarka koja je otvorila poslednju emisiju petog kruga najgledanijeg dečijeg takmičenja, "Pinkovih zvezdica", jeste osmogodišnja Ljiljana Plavšić iz Kovilja. Prva pesma kojom se predstavila bila je "Tu kraj nas" grupe Neverne bebe. Ona je već na ovom nastupu dobila svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma, uz koju je Ljiljana imala pomoć plesača na sceni, bila je "11" Marije Šerifović. Njen nastup očarao je žiri, pa su svi ostali gore i na taj način se Ljiljana plasirala direktno u šesti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je ovako mala i slatka kao neki kolibri, ja večeras nisam slušao malo dete, već jednu ozbiljnu pevačicu koja te ubedi u sve ono što peva i neverovatno je da neko tvojih godina ima tako snažan glas i da tako razume ono što pesma govori, tako da, Ljiljo, svaka ti čast, od danas si moj superfinalista - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo mi se dopada način na koji se izražavaš kroz muziku. To je toliko kod tebe jako i lepo da nemam reči, ja sam uživala. Toliko moćno, a čuješ se ti, bravo! - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

U takvom disbalansu je tvoj izgled i tvoja interpretacija. Prosto neverovatno kako je to matora interpteracija i tako mala slatka devojčica. Ima to nešto starinsko u tebi, mala devojčica, božanstveno, obuzela si me, ti si jedno od čuda ovog serijala - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'