AKTUELNO

Ne štedi!

Jovan Pejić Peja otkrio je Ivani Keneški da je Zlata Petrović dala 5000 evra bakšiša Aleksandri Prijović kada je pevala za njihovu krsnu slavu. Šta je još Peja otkrio za svoju majku, pročitajte ispod slike:

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli radiš tri dana, a spavaš sat vremena. I onda kad shvatiš to, onda treba da poštuješ to kad si mlad. Ja sam rekao šta bre keva, otpeva par pesama uzme preko 5000 evra, a ljudi se muče. Ustvari nije tako, žena ode i spava na aerodromu da ne bi platila hotel da ne troši pare. Onda uđe u prodavnicu i kupi stvari na akciji, a može da kupi šta god poželi, ali zato i ima. Da ne radi tako ne bi ni imala - rekao je Peja.

- Znači zna da sačuva pare - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zna, ali zna i da da. Sećam se Prijovićka peva za slavu, ona vadi 5000 evra i daje na muziku. Ja kažem dobro majka je*ote, meni nećeš da kupiš soni, a daješ toliko na muziku. Ona meni kaže ti da ćutiš, ja sam to zaradila i ja ću i da potrošim. Sad kad razmislim svaka joj čast, znala je i koliko da da i koliko da potroši. Onda tako učiš u životu, ovo je neka vrsta škole - rekao je Peja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.