AKTUELNO

On je ponosan na svoju mezimicu i neće joj braniti da se bavi čime god bude želela.

Milan Topalović Topalko bio je samo jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su se pojavila na jednom prestoničkom događaju koji je okupio mnoge iz njegove branše, ali se na njemu pojavio sam, bez supruge i ćerke.

- Sam sam i pozvan i nikad nisam išao porodično. Moja porodica je i dalje anonimna. Kad supruga objavi prvu pesmu, onda ćemo zajedno - objasnio je pevač.

On je priznao da mu je pobeda u prvoj sezoni "Farme", nagledanijeg rijalitija u regionu, donela mnogo toga.

Foto: Andrej Nihil

- Moja popularnost posle Farme je mnogo porasla. To mi je bilo nešto najpresudnije, najbitnije u karijeri. Snimio sam album, ljudi su me zavoleli. Ali ne bih opet ušao, jer neću da se ponavljam, treba da pravim dalje karijeru - bio je iskren on.

Njemu ne smeta što je njegova ćerka Helena češće u medijima nego on.

- Ona sad ima 19 godina i polako sebi pravi put i ja sam tu za sve što treba. Juče sam snimao spot za svoju novu pesmu i ćerka mi je bila glavna glumica u spotu, tako da će malo tata da se "ogrebe" o njenu popularnost. Došlo je takvo vreme - otkrio je Topalko za portal Pink.rs.

On tvrdi da neće uticati na Helenin izbor zanimanja i da će je podržati u svemu, iako bi voleo da je uposli:

- Ja sada nju ubeđujem da treba da bude moj menadžer, pošto ja znam o tom poslu dosta, a ona je veoma talentovana za sve ono što ja ne znam po pitanju društvenih mreža i svih ostalih reklama u današnje vreme. Sve zna i baš bi mi jedna takva dobro došla - rekao je on.

Autor: V. T.

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

#pevač

'