AKTUELNO

Pevačica Milica Todorović označila je starijeg kolegu u objavi na jednoj društvenoj mreži. Njegov odgovor je posebno obradovao!

Milica Todorović označila je kolegu Zdravka Čolića u objavi na Instagramu, a on joj je odgovorio sa emotikonom srca. Ona mu je odgovorila u svom stilu, pa oduševljena podelila odgovor na pomenutu društvenu mrežu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! - napisala je u svom stilu i dodala:
- Gospodine Zdravko, ja vas volim!

Foto: Instagram.com/milicatodorovicofficial

Inače, Milica je nedavno pozirala na plaži i pokazala savršeno telo. Bez trunke šminke pokazala lice ali i stavila zadnjicu u prvi plan. Izazvala je lavinu pozitivnih komentara na račun njenog tela, a mnogi kažu da nikada nije bolje izgledala.

Foto: Instagram.com

Inače, Milica Todorović jedna je od retkih žena sa javne scene koja nije podlegla trendovima estetske hirurgije. Iako tvrdi da nema ništa protiv estetskih operacija, Milica Todorović istakla je da sa ponosom nosi male grudi.

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - rekla je Milica nedavno za naš portal.

Autor: Pink.rs