AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Podenedeljak je rezervisan za emisije ''Izbor potrčka'' i ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević sinoć je ušetao u Belu kuću, te je učesnike suočio sa onim što su vešto izbegavali da otkriju tokom dana unazad.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku večeri, ovonedeljni vođa Borislav Terzić Terza za potrčke je imenovao Slađanu Poršelinu Lazić i Nikolu Škatarića.

Ovonedeljni vođa Borislav Bora Tezić za omiljenog postavio je Danijela Dujkovića Munjeza.

Miljana Kulić rešila je da progovori o trudnoći sa Lazarom Čolićem Zolom, te je istakla da će po svaku cenu roditi dete. Ona se osvrnula na sukob sa svojom majkom, koja ipak nije podraža ovu odluku.

Miljana Kulić porazgovarala je sa voditeljem Milanom Miloševićem, te je priznala da po cenu svog života želi da rodi dete i uživa u ljubavi sa Zolom. Miljana je priznala da majka neće moći da je spreči u nameri da rodi dete.

Milena Kačavenda pružila je podršku Miljani Kulić u rađanju Zolinog deteta.

Lepi Mića dao je svoj sud o Miljaninoj trudnoći, te je istakao da smatra da je odlučnija nego ikad da će roditi dete, ali da još uvek nije sigurna u svoju odluku.

Miljana Kulić je šokirala sve nakon što je potvrdila tvrdnju Ivana Marinkovića koji je otkrio da mu je njena majka priznala da je priželjkivala još jedno dete sa njim.

Jelena Ilić i Ivan Marinković žestoko su zaratili, prilikom su se usaglasili oko toga da neće spustiti loptu, već da će se u naprednom periodu truditi da jedno drugo što više degradiraju.

Ivan Marinković Jelena Ilić ušli su u žestok sukob zbog neslaganja oko interpretacije njihovog intimnog odnosa, dok je Ivan opisivao kako je to sve izgledalo, Jelena je uplakana napustila emisiju.

Ivan Marinković i Jelena Ilić ušli su u žestok sukob, te je Miljana Kulić otkrila da je ubeđena da Ivan i Jelena imaju dogovor.

Jelena Ilić otkrila je pred svima da joj je Ivan slao poruke kako Miljani kasni, kao i da sumnjanju da je ipak on otac njenog deteta.

Ivan Marinković otkrio je da je Jelena abortirala dete tri puta, te je Mića na njega skočio kao oparen i osudio ga zbog ovog postupka.

Slađa Blinda otkrila je kako je u kontaktu sa ocem Dače Virijevića, te da joj je njegov otac iznajmio kola.

Voditelj Milan Milošević podigao je Ivanu Keneški i Munju kako bi progovorili o svom odnosu, a potom i Uroša Rajačića.

Voditelj Milan Milošević podigao je Milenu Kačavendu kako bi progovorila o svom odnosu sa Urošem Rajačiću, te mu je priredila hladan tuš i otkrila da se sve vreme igrala sa njim.

Milena Kačavenda progovorila je o flertu sa Urošem Rajačićem, te je priznala da je unapred znala da će je Rajačić tipovati i početi da je muva.

Voditelj Milan Milošević je saopšto rezultate ankete sa našeg portala o tome ko je ostavio najbolji utisak od ukućana na početku sezone.

- Na trećem mestu je Milena, na drugom Aneli, a prvo mesto zauzeo je Gastoz.

Autor: S.Z.