AKTUELNO

Nakon mnogobrojnih javnih prozivki, pojedini korisnici društvenih mreža smatraju da je nova Darina fotografija još jedna provokacija upućena Seki Aleksić.

Ovog proleća sve oči biće uprte u pevačice Seku Aleksić i Daru Bubamaru koje će u razmaku od samo sedam dana održati velike solističke koncerte u "Štark" areni u Beogradu. I dok Dara akcenat stavlja na vrhunsku produkciju, pevanje, nastupe, igrače, koreografije, kostime i sve ono zahvaljujući čemu će Beograđanima prirediti, kako najavljuje, pravi spektakl tog 21. aprila, Seka s druge strane u prvi plan stavlja odličnu svirku i živo pevanje, po čemu je već godinama unazad poznata, a što će ponovo demonstrirati 7. aprila.

Foto: E-stock, Pink.rs

I Seka i Dara daće sve od sebe da zasijaju kao nikada do sada i svojoj publici prirede užitak i za uši i oči, a po estradnim kuloarima uveliko se nagađa koja će imati uspešniji i bolji koncert. Takođe, pojedinci, kojima ljuti rat nekadašnjih drugarica predstavlja pravu poslasticu, novu objavu Dare Bubamare shvatili su kao još jedan u nizu provokacija na Sekin račun, koja je, kako kaže, o problemu među njima dvema rekla sve što je imala.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Dara je, naime, fotografisala mnogobrojne muzičke nagrade koje je dobijala tokom svoje dugogodišnje karijere i njihovim brojnim stanjem pohvalila se na Instagramu, čime je dokazala da je višestruko nagrađivana pevačica.

Foto: Instagram

Svuda moje nagrade! Kod tate, brata, u garaži... Šou - napisala je Dara i napravila pravi šou na društvenim mrežama, gde su pojedinci odmah protumačili kao još jednu provokaciju na Sekin račun, iako nije poznato da li je Dara zaista ovakve namere imala ovaj put.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Seka Aleksić

'