AKTUELNO

Folk zvezda Dara Bubamara danas je, povodom jubilarnog 30. rođendana TV Pink, uputila srdačnu čestitku Milici i Željku Mitroviću, čelnim ljudima ružičaste imperije, koji već tri decenije suvereno vladaju regionalnim medijskim nebom.

Za Pink je, kako kaže, vezuju samo najlepše uspomene - saradnja je uvek bila plodonosna i na obostrano zadovoljstvo, od Darinih početaka na našoj muzičkoj sceni, pa sve do danas.

- Dragi moji "pinkovci", srećan vam jubilarni 30. rođendan. Ponosna sam što smo počeli istovremeno. Album "Košava sa Dunava" snimala sam u "Pink studiju. Kao glavni producent tog albuma potpisan je medijski mag i prvi čovek Pink imperije Željko Mitrović. Snimala sam i šou programe za "Pink", izdavala albume za "City records", a na poziv Milice Mitrović rado sam se odazvala i bila član žirija "Pinkovih zvezda" - prisetila se Dara, pa dodala:

Foto: Instagram Printscreen

- Želim vam da i dalje rušite sopstvene rekorde u gledanosti televizije i slušanosti Pink radija. Milicu i Željka cenim pre svega kao ljude i povezani smo oduvek i zauvek. Tek spremam velika iznenađenja u saradnji s Pinkom i želim mnogo zdravlja, ljubavi i sreće svim zaposlenima u ružičastoj imperiji - srdačno je čestitala jubilarni 30. rođendan folk zvezda.

Autor: Darko Tanasijević