AKTUELNO

U još jednom izdanju emisije "REDakciju" voditelji Milica Krasić, Zele i Joca novinar ugostili su voditeljku "Elite 8", Dušicu Jakovljević i bivšeg učesnika "Elite 7", Marka Đedovića.

Kako je jedna od glavnih tema domaćih medija od sinoć trudnoća Miljane Kulić s Lazarom Čolićem Zolom, voditelji su došli na ideju da u uživo program uključe i Zolu.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Joca novinar pozvao je Zolu u uživo prenosu, a Zola se nakon nekoliko trenutaka javio i odmah prekinuo vezu, te je Joca pročitao njegovu poruku koju je uputio redakciji emisije "REDakcija", koju vam prenosimo u celosti:

Ne mogu nikako danas, ne javljam se nikom celo jutro mi zvoni telefon, ne želim nikakve izjave da dajem, ozbiljna je situacija, a trenutno sam u Cirihu rešavam nešto i neću da se oglašavam još ništa jer imam neke svoje razloge. Nadam se da me razumeš. Uskoro sam u Beogradu, pa ćemo onda. Inače nikom I ne odgovaram, ali tebe poštujem, pa da ne ispadne da te kuliram, ali stvarno ne želim ni o čemu da pričam dok se ne čujem sa njom privatno, jer je situacija ozbiljna

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić