AKTUELNO

Uživo u Premijeri Vikend specijalu voditeljka Bojana Lazić je ugostila pevačicu Teu Tairović.

Na samom početku razgovora voditeljka je upitala Teu o pripremama za koncert u Beogradskoj areni:

- Sprema se sve, imala sam prošle godine koncert na Tašmajdanu, a ove godine dva kocnerta u areni se spremaju. Taš je moja prva ljubav, i to mi je bilo neočekivano. Moj tim je verovao da ja treba da napravim koncert, a to je početak moje karijere - rekla je Tea pa dodala:

- Dugi niz godina sam bila radna pevačica što bi se rekalo, a meni je to bilo veliko i jako lepo iskustvo, a iskreno smatram da danas te mlade pevačice treba da peku zanat na taj način, kao i svi. Ja sam danas svoja i znam šta ja hoću i šta ja želim.

Foto: TV Pink Printscreen

Tea je potom otkrila da li je sigurna u sebe i da li je zadovoljna svojim poslom:

- Nikada nisam sigurna sto odsto, ali kada mnogo toga ne znate, onda se i ne bojite. Nastojim na tome da ne izgubim ono što je najvažnije a to je uživanje u muzici - rekla je Tea pa je otkrila kako izgleda njen dan kada ne radi:

- Ja jako volim da ležim, i kada ne radim, ja sam uglavnom kod kuće i kada mi dolaze prijatelji i tada sam kod kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Tea je najavila nov duet, pa je otkrila da je duet snimila sa Azisom za kojeg je imala samo reči hvale.

- To je jedna magija, taj čovek, ta energija, meni je velika čast što sam snimila duet sa njim - govorila je Tea pa je otkrila koliko joj je pomogla majka u karijeri:

- Pomogla mi je što sam od nje nasledila to što sigurna na sceni, a meni je njen sud jako važan, a majka mi je sve, ona je meni najveći prijatelj i majka i otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Brajović