AKTUELNO

Producentska kuća "Contrast Studios" i "Pink International Company" nastavljaju saradnju!

Ambiciozni projekat Radoša Bajića u saradnji sa Pink International company, serija "Šifra Despot", za samo četiri nedelje emitovanja na TV Pink postigla je neverovatan uspeh i dobila milionsku publiku, koja iz vikenda u vikend prati avanture talentovanog, ali nespretnog kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Foto: Pink.rs

Odlični rejtinzi bili su dovoljan povod da direktor producentske kuće "Contrast Studios" Nedeljko Bajić i Željko Mitrović, vlasnik "Pink International Company", prošire saradnju, te su se danas sastali i potpisali ugovor za snimanje još 45 epizoda nove sezone serije "Šifra Despot".

Foto: Pink.rs

Kako je serija prihvaćena od strane publike, ne samo u Srbiji, već i Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, Radoš Bajić piše scenario za drugu sezonu, a zbog dobrih rezultata koji govore sami za sebe, čelni ljudi TV Pink odlučili su da nastave saradnju se producentskom kućom "Contrast Studios”.

Foto: Pink.rs

Nakon sastanka Željka Mitrovića i Radoša Bajića, na kom je bio potisan ugovor o nastavku saradnje, otpočeće pripreme za nastavak snimanja serije “Šifra Despot“ koju ćemo od ove nedelje, u skladu sa prolećnom programskom šemom, pratiti nedeljom u 21 čas na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs

- U skladu sa unapređenjem i izmenama u programskoj šemi TV Pink, domaći serijski program, kao kruna TV programa, zasluženo zadržava najvažniji i najgledaniji televizijski termin, nedeljom od 21 čas - rekao je Željko Mitrović.

Foto: Pink.rs

Dvanaesta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Margita iz vinarije", biće emitovana u nedelju 18. marta, a šta nas sve čeka do kraja prve sezone ove serije moći ćete da pratite i tokom leta svake nedelje na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ.

#Nedeljko Bajić

#Radoš Bajić

#Šifra Despot

#Željko Mitrović

'