AKTUELNO

Potpuno iskreno, progovorila je o svemu

Pevačica Edita Aradinović, je neko ko otvoreno govori o svojoj karijeri, odnosu sa kolegama sa javne scene, ali ono za šta je javnost ostala uskraćena, jeste ljubavni život pevačice.

Sada je po prvi put u jednom potkastu, Aradinovićeva progovorila o ljubavnom statusu, a zatim pomenula svadbu i proširenje porodice.

Foto: Instagram.com

- Kakva je trenutno ljubavna situacija? - upitao je voditelj.

- Dobra je, sad će šest godina. Kako smo krenuli, svadba će... možda sledeće godine. Ne eksponiram svoj ljubavni život, ni decu sutra ne bih eksponirala. Koliko god moja želja bila, ja volim da se snimam, da se sve vidi. Verovatno ću imati svoj profil na kom ću imati oko dvadesetak ljudi gde ću kačiti bebu - započela je Edita.

- Volela bih da imam mnogo dece, petoro bih volela, ali već bih sledeće godine morala da krenem sa blizancima. Ne znam, nek se desi i jedno - rekla je Edita sa osmehom na licu.

Foto: Saša Leteći

Na pitanje da li je ljubomorna i da li to pokazuje, pevačica je iskreno odgovorila:

- Nikada u životu nisam pitala gde si i tražila lokaciju, nisam žena tog tipa. Ne volim da stvorim muškarcu osećaj da ja strepim. Ljubomorna sam, ali tako da ne znaš kad ću da ubodem - našalila se Aradinovićeva u podkastu "Panama".

Foto: Instagram.com

Autor: A. Nikolić