AKTUELNO

Oduvek je važila za damu od stila

Supruga prvog reketa sveta Novaka Đokovića, Jelena, ponovo je privukla pažnju medija svojim izvanrednim stilom. Ovoga puta, u centru pažnje našao se luksuzni sat koji je izabrala - Audemars Piguet Royal Oak Offshore.

Ovaj ženski model iz prestižne Offshore serije dolazi sa belim gumenim kaišem i pažljivo odabranim belim detaljima, uključujući hrono-pušere, krunicu i okvir bezela ukrašen sa 32 dijamanta.

Cena ovog prelepog sata je 47.000 evra, što ga svrstava među najluksuznije satove na tržištu i dodatno naglašava sofisticiranost i prestiž svoje vlasnice.

Podsetimo, Jelena i Novak su se upoznali 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo, u kojem danas porodica Đoković živi.

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine – rekla je Jelena svojevremeno, a Novak je otkrio da je bio zaljubljen do ušiju u nju tokom srednjoškolskih dana.

Foto: Instagram.com/MIHANOMIMOSA

Autor: A. Nikolić