AKTUELNO

Ovo nije bilo lako!

Svaki učesnik protekle noći imao je po pet minuta da ispriča svoju životnu priču, ali i da izdvoji po neku situaciju koja je ostavila najveći trag na učesnike- Prvi je na red došao Nenad Marinković Gastoz koji je otkrio da je svoju prvu ljubav upoznao u Svilajncu, potom otišao za Pariz, snimao kao jutjuber dok mnogi nisu znali šta je gugl, snimao pesme i ušao u rijaliti.

Nenad Marinković Gastoz otkrio je i kojim postupkom u životu se najmanje ponosi, te je priznao da i dan danas ima žal što nije više vremena provodio sa svojom majkom već je uvek mislio da će ona ceo život biti tu.

Aneli Ahmić otkrila je da je njena ćerkica Nora njena najveća snaga u životu i da sve što radi, radi zbog nje. Ona se osvrnula i na manje lepe stvari u životu, te je priznala da joj je najbolnije kada je morala da ide na suđenja, a Nora je imala samo mesec dana.

Ana Nikolić otkrila je da je promena pola njen najveći uspeh i da je to ono što joj svakog dana izaziva osmeh na licu. Ana je otkrila da je ovaj period bio bolan za nju, pa je zbog toga i prolila suze.

Anđela Đuričić progovorila je o svom odnosu sa Zvezdanom zbog kog je morala sve situacije da prođe sama i ojača. Priznala je da se dosta promenila od tog trenutka, ali je istakla kako je ponosna što se nije odala porocima kad joj je bilo najteže.

Anđela Đuričić je takođe otkrila da je Zvezdan nakon raskida uhodio zbog čega je morala da ga prijavi policiji. Njoj je ovo ostavilo veliku traumu i zbog toga je preplakala.

Mateja Matijević priznao je da nije imao bolne stvari u životu, već da se uvek seća samo lepih trenutaka, a potom je istakao da smatra da je trebao tek sad da uđe u rijaliti jer je kako kaže sazreo.

Božo Franić otkrio je da je odrastao u porodici punoj nasilja, kao i da je kasnije živeo u domu. Naime njegov otac je vršio nasilje nad mamom, a on nije imao očevu ljubav uopšte. Božo je i priznao da je išao na psihoterapije jer je bio zavistan od žena i mnogo je novca trošio na njih.

Milena Kačavenda otkrila je da je njen životni ponos što ima dva predivna sina, a najveća greška joj je što se razvela od muža. Ona je takođe išla na psihoterapije jer nije mogla da prebrodi životne udarce.

Stefan Karić otkrio je da je najteži trenutak za njega bila smrt bivše devojke Dijane Milojković. On je priznao da je ponosan što se ošišao zbog Dijane, a kako kaže nije znao u početku da je ona toliko loše zdravstveno jer je sve dobro prikrivala.

Aleksandra Nikolić otkrila je da je trpela fizičko i psihičko nasilje. Ona je priznala da nije mogla nikome da se poveri već je noćima plakala. Iz tog odnosa nije mogla da ode jer je tog čoveka volela, ali je bila mlada i bojala se.

Ivan Marinković bio je na ivici suza jer sebi nikad neće oprostiti narušen odnos sa sinom Željkom i to što mu je sve u životu bilo preče od očinstva.  Najsrećniji trenutak mu je bio kad sam se prvi put oženio, jer je ubrzo postao i otac. Njegova sreća sa Gocom Tržan nije dugo trajala jer je bio slomljen, zato što ga je prevarila. Priznao je da je tada ostao sam i da se zbog toga odao poroku.

Ivana Keneški otkrila je da je sramota njenog života od početka do kraja. Ona je priznala da je sa 14 godina ušla u jako loše društvo i nije imala roditelje da joj skrenu pažnju na neke stvari. Ivana priznala da je promenila čak šest škola.

Nenad Macanović Bebica istakao je da ponosan što je Teodoru Delić upoznao sa svojom decom i bivšom ženom. On je otkrio da se kaje što je ikada bio sa Milajnom Kulić, ali je ipak voleo.

Sofija Janićijević istakla je da sebe najviše voli na svetu i da je ona osoba koja ostavlja dečka posle pet, šest godina i zbog toga ljudi smatraju da ona ima srce od silikona.

Teodora Delić priznala je da se stidi svog odnosa sa Takijem, a druženje sa njim smatra svojim neiskustvom.

Sara Stijović otkrila je da je bila u kolicima dva puta jer joj je otkazao nervni sistem, ali je uspela da ustane oba puta. Ona ističe da je sa 11 godina ušla u svet kriminala i da je ulaskom u ''Elitu 8'' htela svim učesnicima da stavi do znanja da ne idu njenim putem.

Raško Mladenović otkrio je je da je sa 17 godina krao kasetofone i preprodavao ih. On je priznao da je bio deo pljačke veka, a cilj su bili umetnine koje su preskupe. Zbog toga je morao sam da se odseli iz inostranstva.

Mića Jovanović (Ćomi Boj) otkrio je da je ceo život prolazio kroz diskriminaciju i da zbog toga poslednjih 15 godina ne može da nađe posao. On je imao šansu da ode iz zemlje, ali nije hteo zbog čega se danas kaje.

Nenad Aleksić Ša otkrio je da je Miona Jovanović njegov uspeh jer ga je ona podigla sa dna. Istakao je da nakon što je prevario ženu javno, tada su mu mnogi okrenuli leđa, što se odrazilo na njegovu karijeru.

Miona Jovanović otkrila je da je ponosna što je u životu sve sama stekla, ali i što je ostala u odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i nije poklekla.

Nikola Škatarić otkrio je da je uvek u životu bio pošten, ali da je bio žrtva prevare. Naime on je prijatelju pozajmio pare koje mu nije vratio, te je zbog toga morao da bude agresivan, što ga je skupo koštalo.

Sandra Obradović istakla je da se kaje zbog odnosa sa bivšim mužem i da je trebala ranije da ode iz tog odnosa jer je osoba koja ne prihvata poraz. Ona je ostala sa bivšim mužem jer je bio manipulator, ali joj je najviše teško zbog deteta jer već četiri godine nema očinsku ljubav.

Danijel Dujković Munjez otkrio je da je ponosan na to što je tokom svog najvećeg uspeha donosio porodicama hranu koje su bile materijalno ugrožene, a ružnih trenutaka i nije imao toliko u životu.

Nenad Ćubić Ćuba otkrio je da je bio u domu od pete godine. On je istakao da su on i njegov rođeni brat zajedno usvojeni i da bi voleo da zna ko su mu pravi roditelji i da ima pet minuta voleo bi da ih upita zašto mu nisu dali život.

Dragomir Mijatov otkrio je da je bio u kandžama poroka i sve to je radio sa bivšom devojkom zbog čeka se jako kaje. Priznao je da je od devojke otišao kad je najviše voleo, a da je mučio muku jer mu je majka bila teško bolesna.

Matea Stanković otkrila je da je ponosna na to što sam je spakovala kofere i otišla u Beč sa jednim koferom i 50 evra. Ona je sa drugaricom zajedno čistila i peglala.

Monika Stanojkova oktrila je da kroz život nije imala podršku svojih roditelja. Ona je snimala reklamu za donji veš, a njenim roditeljima je to jako smetalo i to je njen najveći neuspeh.

Viktor Amos otkrio je da je ponosan na činjenicu da je sportista, otkrio da ništa nije radio loše u svom životu.

Autor: N.P.