AKTUELNO

Pevačica Aleksandra Bursać uveliko pravi planove za svadbu sa 10 godina mlađim kolegom Stefanom Sekulićem.

Oni su dugo krili romansu, a Aleksandra je pre njega dugo bila sama i često se žalila na svoj ljubavni život, iako je uvek imala udvarača.

Jedan od njih bio je i njen kolega, Ermah Emšo koji je javno priznao da mu se dopada Aleksandra. On je tada istakao da je Aleksandra devojka po njegovoj meri, hvalio je u svakoj emisiji i mnogi su mislili da će se kolege na kraju i spojiti, ali do toga ipak nije došlo.

Foto: Printscreen

- Aleksandru Bursać sam imao običaj često da hvalim. Uvek je bila pristojna i vaspitana, pa sam je zbog toga par puta izdvojio od mase koleginica. Mogu da kažem da mi je drago da je našla srodnu dušu. Danas je u ovom brzom načinu života to i najteži zadatak. Teško je u ovom vremenu osnovati porodicu i ostvariti se u tom nekom idealnom bračnom životu. Ja Aleksandri i njenom izabraniku čestitam na tome i želim im puno sreće u zajednici - rekao je Emrah za Grand.

Foto: Instagram.com

Inače, Aleksandra je nedavno otvoreno govorila o vezi sa kojim planira uskoro i proširenje porodice.

- Čim prođe operacija bubrega, koja mi sleduje u novembru, i sve bude kako treba što se oporavka tiče. To mi je najveća želja – rekla je pevačica.

Autor: N.Brajović