AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević prčitao je Ivani Keneški.

- Zašto si toliko ubeđena da si lepša od Sofije - glasilo je pitanje.

- Zato što znam da sam najlepša, ja sam sebi najlepša - rekla je Ivana.

- Njemu je cilj bio da uđem da bih ja ovo uradila. Sad ćeš tek da vidiš gde ću da odem - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Nenad Aleksića Ša i Bakija B3.

- Ko je kome dužan pare - glasilo je pitanje.

- Ne znam kome je on dužan, ja nikome. To moraš njega da pitaš - rekao je Ša.

- Bila je prepiska između Ša i Đedovića nešto na račun mene, što mi se nije svidelo, bilo mi je bezveze, jer smo se na neki način družili i nije mi bilo svejedno. Nije on mene uvredio toliko, ali smo se družili sa Farme, gde sam tada došao kod njega u zgradu. Po izlasku smo imali dobar odnos, bio sam kod njega u stanu. Kada nije imao neku lovu, kada nije radio - rekao je Baki B3.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije mi nikada davao pare, ti meni u životu nisi dao lovu - rekao je Ša.

- Ma dobro, niko nije dužan. Što bih ja to rekao? 20 evra sam mu dao jer tada nije imao. Nisam ni ja imao nekad, pa je neko meni nekada dao, kakve veze ima. 2010. godine nije snimao, nije bio tu, onda smo se družili i radili - rekao je Baki B3.

- Ja sedim sa burazerom i kevom pre ulaska, kažu mi: "Ulazi Baki", mi pogledamo, čovek kaže da me je izdržavao. Ja sam zvao Marka i pitao ga, kaže mi Marko: "S**e bre" - rekao je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prošle godine bio je na RED-u, pljuvao nas sve i mene i Ša i Kačavendu, sada je došao ovde da prosipa m**a za bubrege, a obična si klošarična. Niko ne zna ko si ti, pljuvao si nas da bi došao ovde, sada kada si došao ovde...On (Ša) je magnet za ove degenerike, čuj kao, dao mu je 20 evra. Degeneriku jedan, je**m te u usta klošarska - rekao je Bebica.

- Kad hoćeš? Sada, posle, kasnije? Šta je problem kao opasan si ovde? - rekao je Baki B3.

- Misliš da se tebe neko plaši? M*š u p**u materinu klošari jedni. Čovek ti plaća kiriju, izbacili te iz stana jer nećeš da plaćaš, nego on neće da kaže. Majmun druže. Što ne kažeš Mići sada da je vođa pedera?! - rekao je Macanović.

- Svi ste vi mangupi na baterije ovde - rekao je Baki B3.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić