AKTUELNO

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković stavili su tačku na njihovu emotivnu vezu.

Iako se još uvek niko od njih nije oglasio ovim povodom, u prilog činjenici da su raskinuli dovoljno govori to što je Ranković ugasio svoj nalog na društvenoj mreži Instagram, dok je Anita uklonila sve njegove fotografije sa svog profila.

Foto: Instagram.com

Ni ona ni on nam nisu odgovorili na telefonske pozive, a pobednica "Elite 7" videla je i tekstualnu poruku u kojoj smo joj napisali povodom čega joj se javljamo, međutim, za odgovor smo ostali uskraćeni, zbog čega mnogi zaključuju da je trač, zapravo, istinit.

Čim se pročulo za njihov raskid, kontaktirali smo Jovanu Tomić Matoru, bivšu Anitinu suprugu, s kojom je meseci ratovala u "Eliti 7".

- Nemam komentar na to. Uživam na Perućcu sa misterioznom devojkom i drugom - bilo je sve što nam je poručila Matora.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Podsetimo, njih dvoje uplovili su u emotivnu vezu u decembru prošle godine, u Beloj kući, a tokom svoje veze nailazili su na brojne prepreke. Međutim, uspeli su da opstanu i po završetku rijalitija, ali veza im nije potrajala duže od devet meseci. Već neko vreme se šuška da je jedan od problema način na koji Anđelova majka navodno gleda na Anitu, zbog čega se još uvek nisu upoznale.

Foto: Pink.rs

Autor: Darko Tanasijević