AKTUELNO

Monika Stanojkova, nova učesnica "Elite 8", privukla je veliku pažnju javnosti kada je tokom useljenja u Belu kuću priznala da ima oženjenog dečka, čija supruga zna za njegovu paralelnu vezu, a sada se podigla velika prašina nakon što je rano jutros, posle Izbora za Miss i Mistera "Elite" otkrila da joj se sviđa zauzeti Borislav Terzić Terza.

U razgovoru sa cimerima priznala je da ima jednu tajnu, a nije joj dugo bilo potrebno da je otkrije.

- Sviđa mi se Terza, iskreno fizički mi je sladak. Sviđa mi se još od prošle sezone, ima tu neku harizmu. Nisam rekla da bih bila sa njim, samo mi je sladak - priznala je Monika Stanojkova.

Foto: Pink.rs

Tim povodom kontaktirali smo trudnu Milicu Veličković, Terzinu verenicu, koja netremice prati dešavanja u Beloj kući, a naročito sve što se tiče njenog dragog, koji je u novu sezonu "Elite" ušao kako bi, po sopstvenom priznanju, obezbedio njih i dete koje je na putu.

- Mislim da to radi zarad rijalitija. Mislim da joj se ne dopada Terza zaista. Očekivala sam od devojaka, ovih klinki, anonimusa, da se lože na njega... Mislim da ona lupeta samo zbog priče, ne verujem da joj se sviđa stvarno. I da joj se sviđa, nemam ja ništa protiv toga, svaka joj čast, ali mislim da to namerno radi - rekla nam je Milica, koju smo pitali da li bi Terza mogao da padne na Monikine zanosne obline.

Foto: pink.rs

- Može, s obzirom da je pao na Miljanu Kulić, može i na nju, što da ne, sve je moguće. To je istina, ne mogu ja da lažem sad, ali, naravno, nadam se da do toga neće doći - surovo je iskrena bila Milica, koja nije zaboravila da je Terza tokom "Elite 7" bio i sa Miljanom Kulić.

Podsetimo, Terza je uoči ulaska u novu sezonu "Elite" za naš portal rekao:

Foto: Pink.rs

- Osećam se lepo, vraćam se na mesto gde sam bio dve sezone. Tužan sam jer Milica ne ulazim sa mnom, ali ovde sam zbog nas dvoje i naše bebe. Biće mi teško bez nje, zaplakao sam zbog nje, ali šta da se radi... Mnogo mi nedostaje. Neće biti sigurno budalaština, promeniću neke stvari.. Neću dozvoliti sebi da gubim honorare na razne degenerike. Daću sve od sebe, a sada s obzirom da sam sam, biće mi lakše da se svađam, jer prošle godine kada nisu mogli na mene, udarali su na Milicu, a sada neće moći - rekao je Terza.

Foto: Pink.rs

On i Milica su se, podsetimo, upoznali i zavoleli u prethodnoj sezoni "Elite", u kojoj je ona ostala trudna. Sve probleme su ostavili iza sebe i uplovili u mirnu luku, a pre nekoliko nedelja su na velikoj proslavi za rodbinu i prijatelje, pa i one iz rijalitija, otkrili da će postati roditelji devojčice kojoj će dati ime Janja.

Autor: Darko Tanasijević