AKTUELNO

U novoj sezoni pravi bum u vašoj omiljenoj late night emisiji.

Večeras, u 17. sezoni najgledanije late night emisije „Ami G Show“ u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa na TV PINK, autor i voditelj Ognjen Amidžić okupio je nikad aktuelniju ekipu koja vlada društvenimmrežama, puni koncertne sale širom regiona, a neki će menjati istoriju teatra kakvog znamo.

U prvom delu emisije, sa Ognjenom razgovaraće – Tea Tairović, Voyage, Jibri i Dajana Gudić, a u drugom delu „Ami G Show“- a gosti će biti Teatar Odeon ekipa – Marko Jovičić, Žarko Dimoski, Vesna Paštrović i Snežana Jeremić Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Tea Tairović – devojka za čiji nastupi nikoga ne ostavljajuravnodušnim, a publika je opčinjena i njenim stasom i glasom, govoriće o pripremama za svoj prvikoncert u Beogradskoj areni, 21.septembra 2024.godine. Nakon izuzetno uspešnog koncerta na stadionuTašmajdan, održanog prošle godine, miljenica publike, priprema muzički spektakl u najvećoj koncertnojdvorani u Beogradu i obećava vrhunski audio-vizuelni šou i specijalne goste.

Foto: Instagram.com

Voyage, koji sa Teom ima duet „Balerina“ – koji se našao na njenom prošlom albumu, momak koji jeikona svoje generacije, govoriće ne samo o svom muzičkom uspehu već i biznisu koji je uspešno razvio ikako popularnost i ime mogu da pomognu i na drugim poljima.

Foto: Instagram.com/jibribell

Ko je aktivan na Instagramu, veoma je teško da mu je promakao Jibri. Momak iz Amerike koji je prekonajboljeg prijatelja zavolo Srbiju, ali i njegovu sestru – trenutno je možda i najveći promoter lepota ikvaliteta naše zemlje. Gde god da krene – svi putevi ga vraćaju ipak ovde, a humanitarni rad je nešto štoga motiviše. Njegova kampanja za pomoć ljudima u Srbiji biće jedena od tema, kao i ljubav prema Srbiji -njegovom drugom domu.

Foto: Instagram.com/dajanagudic

Zanosna plavuša Dajana Gudić je glumica bosanskog porekla koja je zaludela Holivud. Živi u Los Anđelesui jedna je od retkih  glumica sa naših prostora u Holivudu , koja pritom ima i uspešan producentski posao.Poslednjih dana avgusta u Beogradu je održana svečana premijera američkog trilera „Impuls“ u kojojglavnu ulogu tumači Dajana Gudić, te će večeras sa Ognjenom i publikom podeliti priču o svom uspehu.

Foto: Pink.rs

Teatar Odeon, projekat Željka Mitrovića koji će zaseniti sve teatre u region, otvara svoja vrata za publiku13.09. Karte za predstavu “Lu” koja otvara pozorište su rasprodate, te drugu premijeru za predstavu kojaje rađena po Mitrovićevom scenariju, publika može pogledati već 14.09. – na drugi dan premijere. Tim povodom - Marko Jovičić, reditelj i glumac, Žarko Dimoski, glumac kome je pripala uloga Lucifera, Vesna Paštrović, glumica i Snežana Jeremić Nešković, takođe glumica, govoriće o predstavi, Teatru Odeonu, ali isvim do sada neviđenim stvarima koje ovo pozorište budućnosti sa sobom nosi.

Ne propustite emisiju „Ami G Show“ sa sjajnim gostima i zanimljivim temama večeras uživo od 22 časana TV Pink!

Foto: Pink.rs

Autor: S.Paunović