AKTUELNO

Sinoć je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Elita 8" održan izbor za Miss i Mistera, a pobednicima su dodeljene vredne nagrade!

Sinoć je u "Eliti" održan prvi izbor za Miss i Mistera. Voditelji programa su bili Ivana Šopić i Milan Milošević, a takmičari su defilovali u tri odevne kombinacije.

Prvi zadatak je bio da učesnici prošetaju u odevnim kombinacijama koje bi nosili na prvi izlazak sa osobom koja im se dopada. Devojke su birale različite toalete, pa su neke po ukusu stručnog žirija bile i preterano sređene za takvu priliku.

Devojke su blistale dok su hodale modnom pistom, a veliku pažnju privukle su Sofija Janićijević, Aneli Ahmić, Anđela Đuričić i Jelena Ilić Marinković.

Nakon devojaka defilovali su i muškarci, a one su pažljivo pratile kakve su odevne kombinacije odabrali za prvi sastanak.

Stručni žiri je sve vreme pratio svoje cimere i radio punom parom, pa su od samog početka noći zapisivali ocene na papirima.

Veliku pažnju privukla je Jelenina reakcija na hod Uroša Rajačića, na koji nije mogla da ostane imuna, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Nakon kombinacija za prvi sastanak usledio je hod u kupaćim kostimima, a na samom početku veliku pažnju privukla je Aneli, a zbog njenog vrelog izgleda muškarcima popadale vilice do poda. Kako je to izgledalo pogledajte kolikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić od prvog pojavljivanja u rijalitiju važi za jedno od najlepšim i najzgodnijih takmičarki, što se večeras i pokazalo, pa je sve ostavila bez daha kad se skinula u kupaći kostim i pokazala svoje obline, što možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon devojaka pistom su prošetali i muškarci, koji su pokazali mišićava tela i otkrili kako oni izgledaju kad idu na plažu. Pogledajte klikom OVDE.

Nakon kupaćih kostima usledio je i poslednji zadatak, a to je šetnja u elegantnim kombinacijama, koje bi takmičari nosili za gala žurku u "Eliti". Kako je to izgledalo pogledajte kolikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su takmičari odradili sva tri zadatka došao je trenutak da se dodele nagrade sa društvenih mreža, ali i da članovi stručnog žirija otkriju kako su oni glasali.

Mateja Matijević i Anđela Đuričić poneli su nagradu za Miss i Mistera po glasovima publike na društvenoj mreži Instagram.

Sofija Janićijević i Stefan Karić su proglašeni za Miss i Mistera po glasovima publike na društvenoj mreži Facebook.

Na društvenoj mreži TikTok Miss i Mister po glasovima publike su Mateja i Aneli Ahmić.

Po glasovima stručnog žirija Miss i Mister "Elite 8" su Stefan Karić i Sofija Janićijević.

Nakon završetka programa oglasio i Veliki šef koji je na adresu Bele kuće poslao bogatu nagradu svim takmičarima.

Autor: Andrea Nikolić