AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Dušica Jakovljević najavila je šestu učesnicu "Elite 8", koja će se večeras useliti u kuću Odabranih, Milicu Dugalić, sa kojom je porazgovarala.

- Gledala sam sve ovo vreme, jer ja volim rijaliti program. Nikada nisam odbila emisije, a uvek sam se trudila da budem iskrena i konkretna...Ja sam tebe kopirala nekada kada je reč o frizuri - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Veliko ste ime naše muzičke scene, etno muzike - rekla je Dušica.

- Ja poštujem sve iza svega jer su oni ostali u toj vrsti muzike i predstavljaju Srbiju širom sveta. Ja volim izazov, zbog toga je meni druga kuća ovo nešto čime se bavim, a to su rijaliti programi. Sada sam u Eliti i zatvaram taj krug. Ne smatram da sam nešto posebno, ja sam samo Bogom dana i ništa više. Kada sam u svojoj kući, odakle znam šta se dešava u stanu ispod mene? Ne znamo, zato što ti ljudi nisu u stanju i situaciji da svoj život stave na tacnu i iznesu ga pred javnim mnjenjem. Ćerka mi je rekla da malkice skratim priču da bi me razumeli, a što se obrazovanja tiče, nekada je bilo primarno da završiš školu, da se udaš i rodiš decu - rekla je Milica.

- Da li kod vas ima nešto što može da se "iščeprka" - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad neko hoće da "iščeprka" onda uvek iščeprka. Nisam ja savršena, i ja sam živela život - rekla je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić