AKTUELNO

Kad god joj obaveze to dozvoljavaju, prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, gde navija za svog favorita.

Već nekoliko dana unazad domaće estradne zvezde na meti su pljačkaša kojih se pevačica Marija Šerifović više ne boji, budući da smatra da su joj već otuđili dosta toga, te da nemaju šta više da traže na njenoj adresi.

- Meni su već ukrali dva auta... Dovoljno za jedan život - našalila se Šerifovićeva, kojoj su lopovi pre desetak godina, takođe, obili stan u kojem je živela.

Foto: TvPink Printscreen

Marija ovih dana ne razmišlja o provalnicima, već o uspehu koji je postigla novom pesmom "Nije ljubav to", ali i velikom solističkom koncertu koji je zakazala za 24. maj u beogradskoj "Štark" areni.

- Konačno, na nagovor svih mojih prijatelja, saradnika i okruženja. Nadam se da će i Beograđani, ali i svi ljudi iz Srbije doći da pevamo zajedno i da delimo, ljubav, emociju i dobru muziku.

Foto: TvPink Printscreen

Osim profesionalnim obavezima, pažnju posvećuje i rijalitiju "Zadruga" čiji je veliki fan i koji često komentariše na Tviteru. Marija u Beloj kući ima svog favorita, ali iz samo njoj znanih razloga ne želi da otkrije koji zadrugar je uspeo da osvoji najviše njenih simpatija.

Ne mogu da vam to kažem, mislićete da sam kroz luda - rekla je Marija pred kamerama emisije "Premijera".

Pink.rs

#Marija Šerifović

#Rijaliti Zadruga

'