AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je drugog učesnika koji će se večeras useliti u kuću Odabranih, Danijela Dujkovića Munjeza, te je porazgovarala sa njim u studiju.

- Videćemo ko će smeti prvi da me nagazi...Sad kada je malo vreme prošlo, sam sam sebi stao na žulj - rekao je Munjez.

- Videlo se iskreno da ti je žao i što si pokazivao to javno - rekla je Dušica.

- Pogrešio sam, to se neće ponoviti. Izgleda da postoji tako nešto u meni, ove godine sve ispravljamo...Nisam ni na koga bacio oko. Video sam da su ušle intresantne učesnice, dovoljno mi je da porazgovaram sa njima. Izgled može da prevari - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo je u prošloj sezoni te jedne ljubavi koja te je razočarala zbog situacije sa Zolom pre svega - rekla je voditeljka.

- Dobio sam osmicu da prepravim, onda da dodam zmijsku glavu i Filip Đukić mi je rekao da udarim dve crte da bude kao dolar. Ne planiram da promenim tetovažu, to je bila moja odluka - rekao je Munjez.

- Je l' si verovao u ljubav Teodore i Bebice - pitala je Dušica.

- Nisam i ne verujem i dalje. Vremenski su mnogo zajedno, ne odvajaju se. Meni je ljubav kada veruju jedno drugom, ali im želim svu sreću. Ona je stala i rekla kao da Munja laže, osuđen sam da lažem. Ljudi gledaju samo svoja d**eta - rekao je Munjez.

- Kako komentarišeš ulazak Anđele Đuričić, Aneli Ahmić - pitala je Dušica.

- Anđelu ne poznajem lično, upoznaću se normalno, rekla je da je imala grešaka. Što se tiče Aneli, drago mi je da je ušla, ona je meni draga. I treba da zaradi za svoju ćerku - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Miona i Ša, u to se isto toliko sumnjalo - pitala je Dušica Munjeza.

- Nisam se video sa njima, videli smo se na sistematskog, deluju mi lagano. Čuo sam da pričaju da će da raskinu pa da su zbog toga ušli, ne mislim tako - rekao je Munjez.

- Šta je bilo još na tom sistematskom pregledu - pitala je Dušica.

- Ima tu varnica, sada mogu i imam percepciju da znam šta će da se kaže za dve, tri nedelje. Neke nove učesnice su ušle jako, ugasićemo ih ako budu bezobrazne - nasmejao se Munjez.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić