AKTUELNO

Otvorio dušu pred ulazak u kuću Odabranih!

Danijel Dujković Munjez večeras u Elitu 8 ulazi kao Odabrani, a neposredno pred ulazak na imanje govorio je za Pink.rs o svim gorućim temama. Najpre se osvrnuo na druženje sa Jelenom Nedeljković Mrvicom, kao i na propalu vezu u prethodnoj sezoni sa Stefani Grujić.

- Nije istina da sam imao akcije s Mrvicom. Pisale su mi da im dam neke savete, imamo zajedničke prijatelje. Kad se nađem u Beogradu i kad sam slobodan tada smo pričali. Korektne su devojčice, vidim da je Mrvica rekla da sam joj simpatija. Ja sam već imao situaciju da sam se zaljubio... Neverovatno da je istih dimenzija i godina kao Stefani, ali neću davati na značaju nekim ljudima. Nije bilo mesta za neke stvari. Ima lepih devojaka, ali sve su se izgasirale na početku. Odmah neke svađe, to tako ne ide - rekao je Munjez za Pink.rs i dodao:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Ja i Terza smo poslednji došli u karantin, mene su zaključali... Čuo sam da je moj cimer imao akciju u karantinu, tačnije da su zajedno spavali jedno pored drugog. Ko je prema meni grub, ja ću prema njemu biti grublji, verbalno mislim, naravno. Niko mi nije antipatičan, ja nemam ljutnju. Na provokacije neću odgovarati, ulazim malo drugačije da se pokažem. Nasilnik nisam, volim da uživam i zezam se - poručio je Munjez i dodao:

- Stefani nisam hteo ruku da pružim, niti želim komunikaciju, Taj period života kao da nije ni postojao, žao mi je što se tako završilo, ali ona je tako želela - rekao je Dujković.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Andrea Nikolić