AKTUELNO

Ne štedi reči!

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvog Odabranog za večeras, Dragomira Mijatova, s kojim je porazgovarala u studiju.

- Uzbuđeno sam, ima malo i treme. Ja sam iz Žablja - rekao je Dragomir.

- Mnogi poznati su došli iz Žablja, ja moram da te pitam, privlače te plavuše, a Aneli ti nije lepa, Maja ti je super, a ona je crnka - pitala je Dušica.

- Ofarbaću je u plavo...Atraktivnije su mi plave devojke, a za Aneli sam rekao da se nije lepo uradila što se tiče estetskih korekcija. Sada je još veći bumbar, ali dobro, to će da splasne - rekao je Dragomir.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko misliš da su skloni učesnici Elite da prodaju dušu samo zarad toga da ih bude - pitala je voditeljka.

- Gledali smo Aneli...Nemam pik na nju, nego se nadovezujem na temu koja je trenutna. Mislim da je ona prodala veru za večeru, prodala je ipak neku svoju svetinju koju je imala zarad svoje popularnosti, što ja ne podržavam. To su stvari koje ostaju u tajnosti. Nije trebala da se zakači za Staniju i da ispriča kako je njoj Stanija nešto... - rekao je Mijatov.

- Njoj je bilo jako teško sinoć što se vraća tamo. Šta možemo da očekujemo od tebe? Zaljubljivanje? I kako gledaš na te intimne odnose - pitala je Jakovljevićeva.

- U karantinu se stvarno svašta izdešavalo. Lepa mi je Sofija jako, koja je već učesnik...Nažalost, nemam dlake na jeziku - rekao je Dragomir.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada pričamo o muškarcima i o tome koji komentarišu, ko ti se isticao do sada - pitala je voditeljka.

- Milena Kačavenda je osoba koja može da zameni Marka Đedovića - rekao je on.

- Zašto su u bekstejdžu komentarisali za tebe da si jako pokvaren - pitala je Dušica.

- Ne znam, nisam imao prilike da imam čarkica, ne znam ko za mene može da kaže da sam pokvaren, ne smatram sebe pokvarenom osobom - začudio se Dragomir.

- Koje su ti ljubavi bile najinspirativnije - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Definitivno Maja i Janjuš, potom su bili Zola i Miljana koji su obeležili sve - rekao je Dragomir.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić