AKTUELNO

Za šesti događaj u slavljeničkom mesecu, Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group odlučio je da Lemaxu dodeli nagradu, kao nekom ko je imao najbolje mimove. Ali i sedam puta osvojio nagrade ove godine.

- Evo šesti je septembar i za šesti događaj smo izabrali da dodelimo nagradu pobedniku iz predhodne godine, zapravo iz predhodne sezone koja traja septembar-septembar. Pobedniku za najbolji mim, zapravo pobedniku koji ima najviše najboljih mimova. Ali pošto je ovde situacija takva da je Lemaks imao sedam pobeda od 12 meseci, i Lemaks voli da je popularan i da se slika, pa on ove nagrade prima javno- rekao je direktor i vlasnik Pink Media Grop Željko Mitrović i dodao:

- Ovi ostali su to izbegli, rekli su da hoće da nagradu prime tajno i tako smo jo radili. Ali Lemaks voli kamere i voli da bude na televiziji. Ali evo došle su zadnja vremena kad čovek mora neprijateljima da uručuje nagrade, pošto 12 meseci je kontinuirano, pravio parodije, pravio, mora da kažem, duhovite i poneka šarmantne mimove kada sam ja lično u pitanju- dodao je Mitrović.

- Ali, evo, ja nisam sujetan i zato Lemi, čestitam ti ovo je dvostruka nagrada, pošto je godišnja. Čestitam ti na tituli najbolji mim godine, s aspekta Pink Meda Grup. I nadam se da njegovi kvaliteti koji su stvarano, bez obzira što menje nekad neprija, i što nekad nevoljno dodelim ovo nagradu, bez obzira na sve to, njegovi kvaliteti u oblasti videoprodukcije su jako visoki, i kada je kompoziting, i kada je animacija u pitanju, i kada je editing.

Mitrović je naglasio da je pre svega važan sadržaj u kome je Lemi bio jako, jako kreativan:

- Ja sam mu ponudio, vrbujem ga da pređe kod nas, ali videćemo. Ne izgleda mi sad još da je onako previše zainteresovan, ali mislim da smo na tragu nečega što se može nazvati u budućnosti, neka ozbiljnija saradnja.

A od kolikog je značaja za Lemaksa ova nagrada?

- Menje samo znači da se Žeks ne ljuti. To je to.

Na šta je Mitrović odgovorio:

- Imam dobru kondiciju.

Podsetimo, Željko Mitrović je tokom prošle godine pokrenuo akciju u kojoj poklanja 1.000 evra autoru najduhovitije video-parodije na njegov račun.

U nastvaku možete videti jedan od mimova koje je Željko Mitrović nagradio, a autor je upravo Lemax.

U video-snimku je na šaljiv način prikazano sve ono što Mitrović radio dok je boravio u Londonu, a zatim i na UMEX-u 2024. u UAE. A na snimku piše 'ŽEKS UHAPŠEN NAKON REMEĆENJA JAVNOG REDA I MIRA U LONDONU'.

Autor: Jovana Nerić