AKTUELNO

Izrešetao ih kao nikad do sad!

Pred sinoćnje izdanje emisije ''Narod pita'', bivši učesnik Elite, Marko Đedović dao je svoj sud o ponašanju svoje bivše prijateljice, Jovane Tomić Matore, a onda je potkačio i zakletog neprijatelja, Ivana Marinkovića.

Juče je Matora bila gost u emisiji Narod pita i čini se da je koristila na svaki način da isproziva Anđela i Anitu?

- Ispratio sam početak, video sam da sam i ja bio glavna tema. Samo me negde provlačila, ali njih dvoje su joj glavna tema definitivno. Ne znam šta ih više komentariše. Imali su se*s 20 dana u rijalitiju i brak od tri meseca. Dojadila je i Bogu i narodu, ona je patološki lažov i bolesna žena koja meša tablete sa alkoholom, siguran sam u tu. Njoj nije dobro, ona izmišlja situacije. Matora i ja smo se videli tri puta pre Zadruge 3 u izlasku, toliko o našem prijateljstvu. Mene je Tamara pitala da li će se ona dogovoriti. Meni je preko glave da je branim, a ona laže. Znam da je lagala za Sanju i za Anitu. Ne zaustavlja se, ona je opsednuta i zaposednuta. Njeni roditelji su molili da se zastavi, svi oni su molili svoju decu da se zaustave, kako ne bi oboleli. Mene više nije sramota da pričam, jer njih nije sramota više.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Milena je rekla juče da se ne vodi svojim mišljenjem, već onim što ti smatraš. Kako reaguješ na to?

- Mi nikad nismo rekli ružnu reč jedno za drugo, a oni jesu. Uvezala ih je mržnja prema ljudima, koji su uspešniji od njih i gnev, jer su svojim porodicama uništili živote. Oni su spaljeni i oboleli, neću spominjati o kome se radi, ali narod dobro zna. Fale im zubi, imaju gljivice na nogama, deca im pišu poruku ne znam ko si ti. To je stoka seljačka, patetična. Ljudi ušu u rijaliti da prodaju svoje genitalije, jer nemaju šta drugo da ponude. Ne znam čime se hvale, suzama svojih roditelja. Toliko su presmešni, toliko mi je dojadilo, da bih im j*bo mamu. Već jesam malo, ali tek ću.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: S. Zindović, Iva Stanković