AKTUELNO

Bivši učesnici rijalitija "Elita", u kom se i rodila njihova ljubav, kao i ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, s obzirom na to da su oboje muzičari, rešili su da ne čase časa, već da po izlasku odmah pronađu duetsku pesmu i snime je.

Te tako, ekipa portala Pink.rs ispratila je kompletno snimanje spota za njihovu numeru, a nakon završetka, porazgovarali smo i sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša o prvim utiscima, ali i očekivanjima od iste.

Kakvi su vam utisci i kakva su vam očekivanja?

- Zaista, ja sam prezadovoljna snimanjem, prvo iskustvo, sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Bio je uz mene, bio mi je velika podrška ovih dana, nadam se najboljem. Smatram da je nešto drugačije i da će biti intresantno narodu - rekla je Miona.

- Oduševio sam se kako je iznela pesmu, tako je iznela ovaj spot i pesmu top, jedva čekam da ljudi ovo čuju. Mnogi su skeptični, već nekako unapred osuđuju i u negativnom kontekstu komentarišu, mislim da će im ovo zatvoriti usta i da ćemo im objasniti kako se ovo radi - rekao je Ša.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Mnogi su pričali nema ništa od vaše pesme i njene karijere, da li ste ovim danom danas zapušili usta mnogima?

- Ima Đusova pesma: "Karijera biće čudo...", tako da mislim da je ovo lansiranje u kosmos, moj povratak, a njeno lansiranje u kosmos - rekao je Aleksić.

Kako ste izabrali pesmu, da li je Miona sama birala ili ste zajedno?

- On je kontaktirao svoje prijatelje, dosta je pesama bilo, a u jednom momentu sam mu rekla: "Vrati mi onu pesmu od par dana, bila mi je intresantna da je čujemo" i onda smo se složili da je to ta pesma i da treba da se radi i sigurna sam da je najbolji izbor - rekla je Miona.

Foto: Pink.rs/N. Panić

- Ova pesma je trebala da bude kao solo, ali smo onda skapirali da može da se napravi ozbiljan duet. Onda sam napisao muške delove - rekao je Ša.

Da li želite da otkrijete datum kada će da izađe pesma?

- To nije sigurno, ali bi trebalo 11. septembra - rekla je Miona.

Autor: N. Panić, Nikola Žugić