AKTUELNO

Šok!

U toku emisije ''Narod pita'' voditelj Darko Tanasijević uključio je narednu gledateljku, koja je prokomentarisala Jovanu Tomić Matoru i Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

- Matora, šta se dešavalo sa aferom ''Bajadera?'' - upitala je gledateljka.

- Ja sam rekla šta sam imala i stoji iza toga da je to istina. Ja sam glupača koja priča uvek onako kako jeste, dok neki to nikada ne bi uradili. Postoje razni smradovi koji rade drugačije - kazala je Matora.

- Mogla si ti mnogo toga da kažeš, ali se čudim što nisi. Što se tiče Lejdi, ja joj verujem. Znam da se s muškarcem može biti prijatelj. Ona je zrela, zato mi nije jasno kako nije videla da joj Lakić nije prijatelj. Kako nisi videla da nikom nije prijatelj, odrekao se svoje porodice, ne prilča sa roditeljama?! Pola grada priča da je Lakić bise**ualac, a družio se sa Slobom. Kako to?! - kazala je gledateljka.

- Gospođo, bila sam naivna. Šta ja sad da kažem?! Ništa nisam osećala prema Lakiću nikada, iza toga stojim - dodala je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako komentarišeš poslovni poduhvat Anite Stanojlović? Lansirala je parfeme po nazivu ''Pravi put'', šta kažeš za to? - upitao je voditelj.

- Darko, nemam šta da kažem. Inspirativan naziv. Šta ako ja sad napravim parfeme i nazovem ''Pogrešno skretanje?'' Možda će to biti odličan kontra biznis. Poklonim svma svoje parfeme - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.