AKTUELNO

Više ne štedi bivšeg!

U novom izdanju emisije "Rijaliti rešetanje sa Jocom Novinarom" drugoplasirana superfinalistkinja "Elite 7", Aneli Ahmić progovorila je o svom rodnom gradu Dubrovniku u kom trenutno letuje sa Norom, a potom i žestoko potkačila bivšeg supruga Asmina Durdžića zbog skupocenih automobila koje kupuje kao poklon svojoj devojci Staniji Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli kako si, kako ti je u Dubrovniku?

- Odlično sam kao što vidiš, čim sam sa mojom Noricom ja blistam i cvetam. Nismo mogle ranije da dođemo, ali sada uživamo i kupamo se. Malo mi je Noricu zabolelo uvo danas, ali super nam je.

Mnogi su pričali da voziš tuđe automobile, da nećeš moći da kupiš svoj auto, a ti džipa još ima i panoramu. Izgleda da si mnogima zapušila usta.

- Naravno da sam zapušila mnogima usta, ali oni mene izgleda i dalje ne vade iz usta. Naravno da sam kupila auto, da sam zaradila sav svoj honorar, jedna sam od retkih učesnika koji su poštovali sva pravila. Zbog toga sam i došla, borila sam se i eto želela sam da se moja Norica i ja vozimo. Interesuje me gde su ti silni automobili za koje sam čula da su se kupovali pokloni? Pre neki dan sam videla neki plavi auto, ali taj rozi ne. Ja moju Poršelinu imam i ona mene i dalje čeka, a gde je taj auto. Ja imam auto koji je plaćen u kešu odmah, ako Bog da uskoro ćemo imati još lepše. Norina mama je tu da stvara i da idemo dalje, jer ja nikad ne odustajem i to sam ja.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli mnogi su osporavali tvoj život u Dubrovniku, ti si ih nekako sad sve demantovala.

- Tako je Joco, ja sam ovde svaki dan na plaži sa Norom, svi koji su pisali mogu samo da pišem, a ja živim takav život. Ovo su moji prijatelji, oni su ovde svaki dan i uživamo.

Moram da pitam vlasnika ovog restorana rekli ste da je ovaj francuski roze od tri litre samo za vas i da samo vi to pijete.

- Tako je, mi uživamo sa Aneli ovde. Ovo je jedinstveno mesto, ona je tu inače dolazi svake godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli kakvo je ovo ludilo? Školjke, morski plodovi, šampanjac, ti baš uživaš.

- Pa da, ovo je moj grad, ja sam ovde rođenja. Kad se desi da ne dođem dugo ovde, onda mi se probude uspomene, ali drago mi je da smo se svi proveli, najeli i uživali. Jako sam vezana za ovaj grad. Moj plan je da se preselim skroz ovde i da upišem Noru u školu.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.