AKTUELNO

Tokom Premijere Vikend specijal, reporterka Katarina Rogojević je razgovorala sa Đorđom Davidom.

Đorđe David je tom prilikom prokomentarisao trenutno zdravstveno stanje Bore Čorbe:

- Bora je večan sa svim onim što je uradio u svom životu. On će uvek biti prisutan i među novim i među starim generacijama. On je meni osoba za radovanja, ali ljudski vek ima trajanja, ali žao mi je što je to muka, jer mislim da on, kao osoba koja je vaspitavala generacije nije zaslužio da se uči. On je među pet mojih mentora, on je bio najhrabriji, davao mi je najviše i podrške i kritika - govorio je Đorđe i otkrio:

- Ja sam jedini koji je doživeo da bude prateći vokala Ribljoj čorbi, ali i da mu Riblja čorba bude prateći vokal. Mene je sramota što znam da su ljudi kačili njegove umrilce, a on je živ.

Foto: TV Pink Printscreen

Đorđe je otkrio kada se poslednji put čuo sa Borom:

- To je bilo pre mesec dana, a moram da kažem jednu anegnotu. ČAčak je hteo da da nagradu Bori. ON je menje zvao da dođem da budem tu. Ja sam njega tada video da plače, a ja nisam nikada video njega da plače, to je meni bilo čudno. On je toliko bio srećan što je dobio tu nagradu, plakao je a dobio je aplazu koji ga je oduševio. On nije mogao da stoji na stejdžu od tolike emocije. Tada sam ga poslednji put video, on je divan prijatelj - rekao je David.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Autor: N.Brajović