AKTUELNO

U novom izdanju emisije "Intimna pitanja sa Nikolom Žugićem" drugoplasirana superfinalistkinja "Elite 7" dala je škakljive odgovore, a najveću prašinu podići će onaj koji se tiče njenih bivših ljubavi - Asmina Durdžića, sa kojim ima ćerku Noru, ali i Marka Janjuševića Janjuša, sa kojom je bila u rijalitiju.

Naime, Aneli je s voditeljem govorila o nudističkim plažama, a na pitanje da li ih je svojevremeno posećivala sa bivšim suprugom Asminom rekla je:

Foto: TV Pink Printscreen

- Nismo išli na nudističku plažu, ali sam ga učila da pliva, nije znao da pliva (smeh). Kunem se. Učila sam ga, nije znao, jako ga je bio strah da pliva. Imam i slike gde se vozimo skuterom, ja ga vozim pun gas, on vrišti. Vrišti i umišlja da vidi morskog psa... Naučila sam ga lepo, solidno da pliva. Ja profesionalno plivam, baš sam vrhunski po tom pitanju, odrasla sam na moru... Gde god sam se pojavila u društvu, uvek su me molili:"Hajde plivaj, da vidimo", divili su mi se. Čak i Asminovi prijatelji. Oni su ga sprdali - rekla je ona i dodala:

- Ja sam ga pripremila za Majami, nadam se da dobro pliva.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje ko je bolji u krevetu, bila je jasna.

- Janjuš. Nije mi bilo teško da izaberem, ja sam to uvek pričala. Janjuš mi je prijao po svemu, ta povezanost naša je bila... Jako velika - rekla je Aneli, pa zaključila:

- Bitnija je tehnika od veličine, ali najbitnija je energija.

Na kakva je još pitanja odgovarala pogledajte u nastavku:

Autor: Darko Tanasijević