AKTUELNO

Pevačica Ana Nikolić vratila se na scenu sa novim albumom, koji joj je radio njen partner, kompozitor, aranžer i producent Goran Ratković Rale.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, pretežno na Instagramu gde često deli svoje fotografije i snimke, a sada je poslednjom objavom privukla veliku pažnju.

Foto: PINK.RS/N. ŽUGIĆ/PINK.RS/A. NIKOLIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Naime, Ana je objavila nekoliko slika na kojima je pozirala u krevetu u donjem vešu i štiklama, dok je pušila cigaretu, a uz to je stavila i svoju novu pesmu. Nikolićka je ovom prilikom pokazala svoje izvajano telo, te je dobila brojne komplimente na račun izgleda budući da se dugo borila sa viškom kilograma.

Inače, Ana je pre nekoliko meseci započela vezu sa Ratkovićem, a on je nedavno govorio o njihovom odnosu.

https://www.instagram.com/reel/C_Og74xudaP/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo - objasnio je bio muzičar i priznao da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

- Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka - rekao je Goran Ratković kroz smeh za "Svetski radio".

Autor: N.P.