AKTUELNO

Lejdi Di i Nikola Lakić na svoje prijateljstvo definitivno su stavili tačku pre desetak dana, kada su se prvi put nakon "Elite" suočili pred kamerama, u emisiji "Elita - Narod pita".

Iako su u rijalitiju govorili da se njihov odnos bazira na prijateljstvu, mnogi su mesecima spekulisali da su zaljubljeni jedno u drugo, za šta su se međusobno optuživali tokom emisije, ali i jedno drugo okrivljivali da su predlagali da "prave priču zarad rijalitija".

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je usledila nova runda obračuna. Naime, Lejdi Di je putem Instagrama demantovala spekulacije da se krišom čuje sa Lakićem, kog je precrtala za sva vremena.

- Nemam nikakvu komunikaciju sa dotičnim Lakićem, poznatiji u narodu kao ljiga, čak sam ga i blokirala na Instagramu - rekla je Lejdi, a potom dodala:

Foto: Pink.rs/I. Stanković

- Čujem da me prati u stopu na TikToku, pošto zna svaki moj korak, moje komentare, kao i klipove koje izbacujem. Lakić je izgubio prijatelja kojeg je mogao imati za celi život onog trenutka kada je udario na moju porodicu i mene - objasnila je ona.

Podsetimo, Lakić je u emisiji doveo u pitanje to kakva je Lejdi majka, budući da, kako je rekao, "stalno visi na TikToku".

Foto: Pink.rs

- Moja Coka je lepa kao lutka, ti se izoperisala i smršala, a na Tiktoku s*se na izvol'te. Što vređaš moju suprugu? Ovo pokazuje da si zaljubljena u mene, sve dođe na Munjino. Šutnuo te Prag jer si onako plesala sa mnom, tvoja porodica se tebe odrekla. Ovo pokazuje sujetu i ljubomoru prema Coki jer nisi mogla da me imaš. Napisala mi je poruku da spustim loptu malo? Treba j*bati ovim kamenjarkama koje su došle iz provincije. Praziluk ti viri iz d*peta. Bila bi i ti razvratnica, da sam ja popustio - rekao je, između ostalog, Lakić.

Autor: Darko Tanasijević