AKTUELNO

Vesna Zmijanac, svojevremeno je važila za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a na njenu lepotu i šarm nema muškarca koji nije padao.

Jedan od Vesninih najpoznatijih ljubavnih odnosa, bio je brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Njihov brak potrajao je 3 godine, nakon čega se Kemiš venčao sa Vesninom koleginicom, Zoricom Brunclik.

Tada se pisalo da je Zorica rasturila njihov brak, a onda se oglasio Kemiš koji je tvrdio da je Vesna bila ta koja je njega varala dok su bili u braku.Kako je Kemiš napisao, on je saznao da je Vesna u jednom trenutku bila s njegovim kolegom i prijateljem Draganom Stojkovićem Bosancem.

Foto: TV Pink Printscreen

– Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac, pisao je Kemiš.

"Ne bih posumnjao da mi se kućni prijatelj Bosanac meša u brak"

- U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture – napisao je Kemiš.

Foto: Pink.rs

– Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim. aut.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim anagažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac) – stoji dalje u ovom otvorenom pismu.

Kemiš je verovao da su Zorica Brunclik i on ispali kolateralna šteta u tome, iako smatra da Vesni to nije bila namera.

Autor: Milica Krasić