AKTUELNO

Anita Stanojlović, pobednica "Elite 7", i Anđelo Ranković danas obeležavaju punih osam meseci emotivne veze, u koju su uplovili u Beloj kući, tokom trajanja rijalitija. Budući da danas ne mogu da proslave zajedno, Anđelo se dosetio na koji način da svojoj dragoj izmami osmeh na lice.

Pobednica "Elite" je, inače, ubrzo nakon što je lansirala svoju toaletnu vodu "Right Way" (pravi put, prim. aut.), otišla u Crnu Goru sa sinom Aleksejem na zasluženi odmor, dok je Anđelo ostao u srpskoj prestonici.

Foto: Pink.rs

Anita je danas, dok je uživala na plaži, doživela pravi šok kada joj je konobar doneo kolač i šampanjac u čast njene ljubavi s Anđelom, a posebnu pažnju privukla je dekoracija, tj. natpis na tanjiriću.

- Srećna osma mesečnica, majmunče - pisalo je tik pored kolača, a sve ovo plod je Anđelove ideje i kreativnosti, kojom je uspeo da Anitu još jednom obori sa nogu.

Foto: Instagram.com

Sve ovo oduševilo je Anitu, koja je objavila stori, a Anđelo ga je takođe podelio i dodao emotikone srca i majmunčeta.

Podsetimo, Anitini i Anđelovi fanovi navikli su da im priređuju brojna iznenađenja za svaku njihovu mesečnicu, a budući da su njih dvoje insistirali da im više ništa ne kupuju, već da novac preusmere u neke druge svrhe, njihova podrška sakupila je više od 100.000 dinara i uplatila za lečenje dečaka Luke.

- Nastavljamo sa našom tradicijom, s obzirom na to da su Anita i Anđelo zahtevali da im ne kupujemo poklone, mi zajedno sa njima i u ime njihove ljubavi nastavljamo da budemo humani. Srećnih 8 meseci, budite nam srećni, a mi nastavljamo da usrećujemo druge zbog vas. Volimo vas... - stoji u poruci fan grupe na Instagramu.

Foto: Instagram.com/najlepsi_anitaandjelo, Humanitarna fondacija Budi Human, Pink.rs

Autor: Darko Tanasijević