AKTUELNO

Glumica Nina Janković prilikom uređivanja stana u elitnom beogradskom naselju vodila je računa o svakom detalju.

Nina je ako je suditi po fotografijama, želela da životni prostor bude svetao i topao, pa je birala uglavnom belu boju, koju je upotpunila detaljima koji su po celom stanu. Poseban deo je rezervisan za police, koje je Nina popunila sa velikim brojem knjiga, ali i detaljima, koje je očigledno donosila sa putovanja.

Foto: E-Stock/Aleksa Stanković

Nina je o svakom kutku u stanu vodila računa, pa je prilikom uređivanja, osim što je sama “umešala prste”, angažovala i enterijeriste koji su dom napravili da izgleda poput onih na filmu. Bez previše gušenja životnog prostora, glumica i njen suprug Mateja su dali prostoru da diše, a posebno to odgovara deci, koja imaju prostor da se igraju.

Nameštajem nisu želeli da zatrpaju stan, pa svedeni modeli, kako garniture, tako i kuhinjskih elemenata, ali i kreveta u sobi, su pažljivo birani, sa dozom otmenosti i prefinjenosti, koje i sama glumica neguje kada je njen stil u pitanju.

Takođe, Nina se vodila i time da je bez umetničkih slika, stan “prazan”, pa u njemu se mogu videti i dela raznih umetnika, koji su oplemenili njihov životni prostor.

Iako je zauzeta snimanjima, a ima dvoje male dece, Nina uz dobru organizaciju sve postiže. Tako nam je ranije otkrila u čemu je tajna.

– Imam više pomoći od Jadranke (lika iz serije “Tata i mama se igraju rata”, ali jeste haotično moram priznati, kao i svakoj mladoj majci koja se brzo vratila na posao i ima dvoje male djece. Uz dobru organizaciju, muža, njegove i moje roditelje, imamo i dadilju, uspijevamo. Morala je nekada mama hitno da dolazi iz Šapca da pomogne, ali se snalazimo – objasnila je ranije glumica.

Foto: Instagram.com

Autor: Andrea Nikolić