AKTUELNO

Rekao je šta je imao o Luni i Slobi!

Pevač Marko Bulat prošlog utorka zabavljao je učesnike najgledanijeg rijalitija u regionu ''Zadruga''. On je uspeo mnoge da razveseli svojim hitovima, a za portal Pink.rs otkrio je šta se sve dešavalo tokom žurke na kojoj je on bio muzički gost.

- Jedan učesnik me je zamolio da uzmem pivo, kao da ja kupim, da bi on pio. Rekao sam onoj devojci što tamo radi, ali ona mi je rekla da ne može jer je bilo zloupotreba. Ne mogu da imenujem učesnika koji je pokušao da dođe do piva preko mene - otkiva Bulat kroz osmeh i dodaje da je Miroslav Miki Đuričić preko njega poslao pozdrave jednoj osobi.

Foto: Pink.rs

- Mikija poznajem iz spoljnog sveta, on je rođak mog pokojnog kuma, tako da mi je samo rekao da pozdravim Kizu, a onda me je odveo da vidim gde spava. Rekao mi je da mu je lakše da se izoluje jer ne može da trpi ostale dok se svađaju i viču. Pokazivao mi je dresove i patike koje je dobio od fanova - kaže pevač za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ: NE ZANIMA JE GDE JE ĐEKSON? Mina i Toma razmenjivali nežnosti PRED SVIMA!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad je čula da Marko Bulat peva na žurki, Luna Đogani nije se obradovala, a čak je prokomentarisala da ne zna nijednu njegovu pesmu. Pevač nas je iznenadio komentarom, rekavši da mu je mnogo bitnije to što njegov kolega, a Lunin dečko, Sloba Radanović poznaje njegovu muzičku karijeru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to nisam čuo, niti mogu da komentarišem nešto što ne znam. Samo mogu da kažem da je normalno da neko ne poznaje tvoj lik i delo. Pa ona je klinka, u vreme kada su nastali moji najveći hitovi, devedesetih, ko zna da li je ona bila i rođena. Eto, recimo Sloba je tražio dva puta moju ''Nebesku kafanu''. Ja ne znam ni koliko godina ima Luna, ja imam karijeru od 25 godina, a ona možda nema ni toliko - kaže Bulat za Pink.rs i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Neke moje pesme kao što su ''Južni ekspres svira'' i ''Eno dole u kafani'' postali su evergrin. Mnogi ljudi čak ni ne znaju da su to moje pesme. Iskreno, meni je bitnije da Sloba, kao moj kolega zna moje pesme, nego Luna. Mene to ne može da razbesni, neka Luna popriča sa svojim dečkom koji se bavi istim poslom kao ja, pa bi on mogao da joj nabroji neke moje pesme. Bitnije mi je što Sloba zna moje pesme, on će sutra kad izađe iz ''Zadruge'' da nastupa i da peva negde moje pesme kao većina mojih kolega, nego što neko ko se ne bavi ovim poslom i ko ne sluša tu vrstu muzike to ne zna - rekao je pevač.

Autor: M. K.

#Luna Đogani

#Marko Bulat

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'