AKTUELNO

TV zvezda Ognjen Amidžić uvek do suza nasmeje pratioce na Instagramu svojim objavama, što je i ovaj put bio slučaj, kada je novom fotografijom u prvi mah zbunio fanove!

On godinama unazad neguje svoj prepoznatljivi imidž, koji karakterišu njegova frizura i brada koje su mu "zaštitni znak", bez kog je nakratko ostao kada je uradio selfi s filterom koji ga je učinio ćelavim, a sve je dodatno začinjeno efektnom minđušom na uhu.

- Farbam se ovako - u svom stilu napisao je voditelj, koji je u prvi mah iznenadio, a potom do suza nasmejao svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram.com

Inače, Ognjen i njegova supruga Mina Amidžić su nedavno zajedno sa naslednikom Perunom otputovali na more gde uživaju za sve pare. Fotka koja je privukla posebnu pažnju jeste ona na kojoj su Ognjen i ona u ulozi Rouz i Džeka iz čuvenog filma "Titanik".

- Svi mi koji mislimo da bi Džek preživeo, da je Rouz samo malo mrdnula d*pe! - napisala je Mina, na šta joj je Ognjen odgovorio:"Ako je imala d*pe ko tvoje, tu nema mesta za dvoje".

Foto: Instagram.com

Autor: Darko Tanasijević