AKTUELNO

Otkrila je ko je zaslužan za njene nove podvige u karijeri!

Pevačica Rada Manojlović ponovo je u centru pažnje, sada zbog uzbudljivih promena u svom emotivnom životu.

Nedavno je otkriveno da više nije solo, a njen novi partner sve je prisutniji u njenom životu i karijeri. Marina Tucaković napisala je pesmu za Radu, dok su muški delovi teksta dopisani od strane njenog novog izabranika, Vladimira Rankovića.

Ova saradnja pokazuje koliko je Ranković posvećen pevačici, pružajući joj podršku i kreativni doprinos.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Čini se da je pronašla emocionalnu stabilnost i sreću u svojoj novoj vezi, a njen partner pokazuje veliku želju da bude deo svega što je njoj važno. Ova novost dodatno osvetljava njen trenutni uspeh i sreću u privatnom životu.

Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji i Vladimiru Rankoviću koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat ugleda svetlost dana- rekla je pevačica za Telegraf, pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove. Hvala svim saradnicima, muzičarima, producentima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju albuma "Prva Dama". Vaš talenat, posvećenost i trud učinili su da ovaj projekat postane nešto posebno. Posebno hvala mojim fanovima koji su strpljivo čekali na ovo izdanje i koji su mi konstantno davali motivaciju da dam sve od sebe. Vaša podrška znači sve. Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca. Hvala svima, uživajte u muzici - bila je emotivna Rada.

Autor: Iva Stanković