AKTUELNO

Lejdi Di ne može da dođe sebi!

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Dragana Sretenović poznatija kao Lejdi Di iznenadila je svoje pratioce na Instagram profilu emotivnom porukom koja je izazvala brojne spekulacije o njenom emotivnom stanju.

Foto: Pink.rs/I. Stanković

- Objava "U životu vam samo treba neko ko neće otići kao pi*ka kad je teško" izazvala je lavinu komentara i reakcija, a mnogi su odmah pomislili da joj je neki dečko slomio srce.

Foto: Instagram.com

Nakon što je objavila ovu poruku mnogi su se zapitali da li je Lejdi Di u emotivnim problemima i da li je možda prekinula vezu s nekim ko joj je bio važan. Njeni pratioci su iskazali podršku i brigu, dok su se pojedini oglasili sa pitanjima i pretpostavkama o tome šta bi moglo biti uzrok ove emotivne poruke.

Ipak, oni koji bolje poznaju Lejdi Di tvrde da je ova poruka samo još jedan primer njenog dubokog razmišljanja o životu i odnosima. Ona je poznata po tome što često deli inspirativne i motivacione poruke na društvenim mrežama, te se može pretpostaviti da je i ova poruka deo njenog stava o važnosti podrške i stabilnosti u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di, svojom pojavom u rijalitiju "Elita 7" osvojila je simpatije publike svojim iskrenim i autentičnim pristupom. Nakon izlaska iz rijalitija, nastavila je da bude aktivna na društvenim mrežama gde deli svoje stavove, iskustva i motivaciju sa svojim pratiocima.

Iako je emotivna poruka koju je objavila izazvala brojne spekulacije, čini se da je Lejdi Di i dalje posvećena širenju pozitivnih misli i inspiracije putem društvenih mreža. Njeni pratioci sigurno će pažljivo pratiti njen dalji put i podržavati je u svemu što radi.

Autor: N.P.