AKTUELNO

Sloba Josipović našao se u žiži javnosti proteklih dana zbog svog odnosa sa Urošem Stanićem. Naime iako se u Eliti pretvarao da mu se ne sviđa Uroš, odmah nakon izlaska iz Elite je kontaktirao Stanića i izjavio mu ljubav.

Sloba Josipović se juče oglasio na svom Instagram profilu i javno potkačio Nikolu Lakića, te čak i bacio sumnju na njega da ipak voli i muški pol, te je zato pokušao da odvoji Slobu od Vivien Kurtović.

Mnogi su mi govorili, što unutra, što napolju mnogo ružnih stvari o Nikoli Lakiću. Nisam im verovao. Nažalost Nikola se sam napolju potrudio da mi pokaže da su mnogi bili u pravu. Od pre dva dana moj ''pobratim'' me blokirao na Instagramu iz njemu samo znanih razloga. Veče pre blokiranja mi je pisao neke čudne poruke što se tiče mog odnosa sa Urošem Stanićem. Šta je u pitanju ne znam, ali ako se setim koliko se trudio da me odvoji i od Viven, mogu svašta da pomislim. U svakom slučaju želim mu sve najbolje u daljem radu i životu. PS: Da iskoristim ovo obraćanje i da kažem da me je Elita 7 toliko učinila poželjnim kod oba pola da je to nešto neverovatno!

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Lakićem kako bi nam otkrio što je blokirao Slobu i kako bi prokomentarisao njegov post:

- Da čovek nije normalan blokirao sam ga i prekinuo drugarstvo jer mislim da je skroz pukao  s mozgom i da ne zna više koga će da uplete u priču i gde udara, a kao epilog svega sam i ja sad došao na tapet… Sad mi je drago da sam i prekinuo drugarstvo jer je ovaj čovek na sve spreman

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.P.