AKTUELNO

Potkačila ih!

Reporterka Premijer vikend specijala, Katarina Rogojević, razgovarala je sa pevačicom Ivanom Selakov koja je otkrila kako je protekla letnja sezona, ali se osvrnula i na planove u narednom periodu.

Naime Ivana je otkrila da sprema dve nove pesme, od kojih je jedna solo, a druga duet, ali je tom prilikom i potkačila svoje kolege.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana velike vrećine su iza nas i pred nama, a ti si vrendo nastupala - rekla je Katarina.

- Jesam, bilo je radno i bilo je super. Ja volim leto zato što se peva na tim otvorenim prostorima. Uvek je lepo i prijatno, Srbija ima svoje mesto i ima svaki dan lep. Dosta toga sam radila ovo leto i družila se sa lepim ljudima i dobrim - rekla je Ivana.

Čini mi se da ste na trgovima najčešće, ali to je negde i tradicija. Koji trenutak je odlučio vašu karijeru, kada ste presekli i rekli da ostajete pri svojoj muzici i svom vokalu?

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi koji me znaju, znaju da sam to ja. Ja volim svoju muziku, volim svoj bend i prateće vokale koje vodim uvek na sve nastupe. Treba biti i ovoga i onoga, neka mlađa deca slušaju drugu muziku i tako i treba. Mislim da su ti festivali, proslave i sve tog tipa i jeste za nas koji se trudimo da toj publici pružimo maksimum i da taj program izvedemo ozbiljno - rekla je Ivana.

Baš zato te i pitam, celo leto komentarišemo cene nastupa. Ti imaš i bend i prateće vokale i sigurno je cena skuplja. Koliko ti je bitno to što imaš ceo tim iza sebe? -

- Ja se trudim da pružim dobar muzički program, ali neko se trudi da pruži neko glupiranje, provokativno oblačenje, bilo je uspona i padova, ali ja posle 15 godina i dalje postojim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna od retkih koja je pristalica toga da ne ide na more već nastupa ovde, ali da li ste otišli bar paradno na neki odmor? - upitala je Katarina.

- Pa ne, ja to zimi sve odradim. Odem na dugačak odmor, ali sada moram da kažem da radim na pesmama i projektima - rekla je Ivana.

Znam da se uvek našalimo i pitamo Ivana jel ostao još neko na javnoj sceni da nisi snimila sa njim duet? - upitala je Katarina.

-Pa tako je, ja volim da snimam duete, ali eto ako može Ceca što ne mogu i ja? - rekla je Ivana.

Imaš ćerku, da li se plašiš vremena koje dolazi zbog nje? - upitala je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno da se plašim, imamo toliko loših vesti u svetu, ali ipak verujem u školstvo, nemam ništa protiv privatnih škola, ali mislim da će moje dete ići u državnu školu - rekla je Ivana.

Ona je stvarno dobro dete i toliko te sluša i toliko te voli - rekla je Katarina.

- Dobra je stvarno, ali trudimo se Peđa i ja da je vaspitamo i da joj usadimo prave vrednosti. Ona voli uvek da zna istinu i da joj se sve obrazloži i kaže, mislim da deca i trebaju da budu znatiželjna - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.P.