AKTUELNO

Ovo je njena životna priča!

Ana Sević proslavila se u „Zvezdama Granda“ kao pevačica nakon čega je uplovila u voditeljske vode i od prošle sezone se vratila na male ekrane.

Foto: Instagram.com

Međutim, malo je poznato da je pre javnog posla, Ana radila kancelarijski posao, na kome nije bila srećna.

Sevićeva je ispričala kako je vodila jednu firmu i da joj je posao bio toliko stresan da je gotovo stalno plakala, sve dok nije odlučila da preče i da otkaz.

– Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži – ispričala je svojevremeno.

Uprkos dobrim uslovima, Ana nije bila zadovoljna kancelarijskim poslom, pa se krišom prijavila za „Zvezde Granda“.

Foto: Pink.rs/Nemanja Š.

– Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru – prisetila se Sevićka.

Kao neko ko je na velikoj sceni bio i u ulozi takmičara, aktuelna voditeljka „Zvezda Granda“ priznaje da se saoseća sa takmičarima.

– Uvek se saosećam sa kandidatima i ne mogu da se prebacim na taj režim rada da se isključim iz te emocije. Ipak sam stajala na toj sceni i u njihovoj ulozi i prošla sam kroz to, ali zaista uvek proživljavam sve sa njima. Oni moraju da znaju da kada stanu na ovu scenu moraju da budu svesni, ko god da pobedi iako je to velika čast i satisfakcija, borba tek sledi kada se završi takmičenje. Dokazivanje tek sledi i odabir pesama je ključan kao i njihovo ponašanje– objašnjava Ana koja je uvek sprema da ih usmeri i posavetuje.

Foto: TV Pink Printscreen

– Uvek ima dajem savete jer sam toliko godina u ovom studiju, što kao takmičar i kao voditelj, uvek sam tu. Sama kamera je nešto što se uči i što će tek shvatiti i tu sam uvek da im pomognem– rekla je za Grand.

Autor: N.P.