AKTUELNO

Ukućanke često posećuju Mikija u izolaciji kako bi se na nekog požalile.

Pored svega što joj se u Beloj kući desilo sa Filipom Đukićem, Marija Ana Smiljanić  i dalje priča o njemu sa pojedinim ukućanima. Ona ne krije da joj je i dalje stalo do stare ljubavi bez obzira na sva poniženja koja je zbog njega doživela.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki, on je idiot, ja sam sa Milanom pričala o parama, a Filip ustaje i kaže nam da ga više ne uzimamo u usta. Ja ćutim, nema veze. A šta ja treba da kažem što je sa Zoranom spavao u krevetu, pa sa Kijom? On je jednostavno ljubomoran i to je to. A Zorana skače na mene tu bezveze. Đekson i Mina su videli, a Filip mi je rekao to. Pozvala ga kod nje da legne, a onda je on došao i ona je valjda trebala da ustane iz kreveta i kad je pitao gde će, ona je odgovorila: Ma, snaći ću se - rekla je Marija Ana.

Mikija Đuričića je zanimalo da li ona i dalje oseća nešto prema njemu, na šta je ona imala iskren odgovor.

Vratila su mi se osećanja, svesna sam da sam ispala i glupa i jadna i naivna. Još mi kaže da ga ne spajam ni sa kim, a juče skočio niko ga ništa nije pitao i samo ide za mnom i govori "C, c, c, c..." - dodala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovog kraćeg razgovora došla je i Zorana Stefanov, a kako je Marija Ana samo par minuta pre toga spomenula u vezi sa Filipom, Miki je iskoristio priliku da je pita zašto ne prizna da je zaljubljena.

Šta to radiš? Sviđa li se on tebi? Slušaj, ne treba ti to. Šta se ti ljubiš sa njim, a njemu je tu devojka, pa ova druga što ima dečka, ti nisi za to. Bolje je da priznaš da si zaljubljena, a ako nisi, ti nisi ona koja će da se ljubaka tek tako. Nisi ti šabanka - savetovao je Miki.
Ja sam sebi car, ja sam se Miki u tebe zaljubila - rekla je kroz smeh Zorana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki nije mogao da shvati šta se među ovim ukućanima dešava, ali s obzirom na to da mu je Zorana i te kako draga, odlučio je da je ipak malo posavetuje. Detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Marija Ana Smiljanić

#Miroslav Miki Đuričić

#Zorana Stefanov

'